Орхан Мурат показа семейството си – виж много снимки

Орхан Мурад се вдъхновява в Девин в семеен кръг

Певецът записва дует с незрящия Крис

Орхан Мурад ще запише дует с Крис, това съобщи самият той на участие в Девин.

До две седмици песента, която е в стил мелъди рок, ще е факт. Парчето се казва “Ще има слънце” и е по музика и аранжимент на Орхан Мурад, а текстът е на приятелка на незрящото момче.

Това ще е дебютът и във видеоклип на таланта, който миналата година просълзи цяла България с гостуването си във ВИП Брадър.

Орхан Мурад отседна за три дни в SPA hotel PERSENK, където се вдъхновяваше и за музиката на песента.

“Имах голямо желание да видя петзвездното девинско бижу, особено след като прочетох в медиите, че е награден за балнеохотел и сграда на годината и очакванията ми за хотела бяха оправдани”, каза певецът.

Той бе със семейството си, като именно в PERSENK за първи път показа дъщерите си пред обществена публика. Голямата се казва Алекс и е в 10-и клас на английската гимназия в Плавдив, а малката Сузан отпразнува седмия си рожден ден именно в Девин.

Септември ще тръгне на училище, но най-много се увлича от музиката. Вече пее по участия “Хиляди слънца” заедно с баща си.

“Много добре имитира Емануела и Преслава, все едно тях слушаш, освен това е страхотна танцьорка, по-добра е даже и от мен”, хвали се майка й Шени.

“Сестра ми е бременна, ще ставам леля и това провокира в нас желанието да имаме още едно дете, като се надяваме този път да е момченце”, допълни съпругата на Орхан.

Орхан Мурат пее, докато танцува с Шени:

Орхан и Шени:

Шени и Алекс:

Малката Сузи: