Орлин Горанов в „Столичани в повече“, Димо прави стриптийз

Орлин Горанов влиза в „Столичани в повече” – на 19 октомври (сряда) по bTV

Певецът е в ролята на известния писател Венелин Драганов

В следващия епизод на „Столичани в повече” зрителите на bTV ще видят дългоочакваната поява на един от най-обичаните български певци Орлин Горанов. Той ще влезе в ролята на известния писател Венелин Драганов, който е поканен от Славка, за да подкрепи плануваната от нея фондация. В къщата на Лютови ще кипи напрегната подготовка по посрещането на специалния гост. Ще успее ли Славея да омае с чара и гостоприемството си писателя и да го привлече към каузата си, ще стане ясно тази сряда от 21:00 часа.

И докато Славка е заета със своите планове, Йордан ще научи неприятни новини за своето управление. Намеренията му да сложи край на корупцията в община Извор ще бъдат подложени на сериозно изпитание. Не по-малко напрегнато ще бъде и в дома на семейство Чеканови заради изчезването на Рангел. Това обаче няма да обезпокои Пацо и той отново ще се възползва от всеки удобен момент, за да ухажва Гълъбина.

На нови странности в поведението на Спас ще се натъкне Йовка, която ще бъде сериозно притеснена за сексуалната ориентация на съпруга си.

Изненадана ще бъде и Мария, след като Димо нахлуе в стаята й и направи стриптийз.

Недоверието между Спас и Радко ще им изиграе лоша шега в лицето на отец Григорий, който ще отмъкне под носа им ценната статуя.  

Гледай видео запис от епизода онлайн.