Орлин Павлов измества Светльо Витков? „Точно така“!

Най-красивият българин за 2009г. е новият водещ на предаването по PRO.BG

Предаването „Точно така” ще се завърне скоро в ефира на PRO.BG. Освен с нова концепция и обновен декор, то ще зарадва своите зрители и с нов водещ. Музикантът Орлин Павлов прие предизвикателството да води една от основните продукции на медията и всеки делничен ден да поздравява с усмивка зрителите на живо от студиото точно в 17.30ч.

„Радваме се, че Орлин Павлов прие нашето предложение за водещ на “Точно така”, защото  вярваме, че позитивното му присъствие на екрана ще внесе разнообразие и ще предложи търсената от нас алтернатива на конкурентните програми.” – коментира Лилиана Славова, програмен директор на PRO.BG.

„Отдавна имам желание да участвам в реализацията на такъв проект и да се занимавам с подобно нещо. Когато се срещнах с екипа, усетих, че между нас има химия и това ми даде увереността, че сега е моментът и това е мястото, където ще реализирам тази своя мечта”, коментира новият водещ на „Точно такаОрлин Павлов.

Точно така ще се излъчва всеки делничен ден от 17:30 часа, само PRO.BG

Орлин Павлов – биография

Орлин е роден на 23.04.1979 г. в София. Любовта му към музиката е наследствена – родителите му са оперни солисти на Пловдивската опера от 30 години – Орлин Павлов-старши е бас, а майка му Тиха Генова е сопран.

На 14-годишна възраст Орлин е приет в театрално-експерименталната паралелка на Николай Георгиев и в трупата „4хС”, която гастролира на много български и международни сцени и печели много награди. По-късно е приет в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”, специалност „Сценични синтетични изкуства”. Паралелно със следването работи в „Държавен сатерично-вариететен театър” – Габрово като актьор в продължение на две години.  През 1998 г. се явява на кастинг за шоу програма в клуб „Опера” в София, където работи заедно с Галя и Миро от „Каризма”, певицата Тони, пианиста Живко Петров, както и с други популярни български имена в музиката.

През 2002 г. Орлин е поканен да стане вокал на група „Каффе. През 2003 г. издават единствения си албум „Alone”, с който печелят две години по-късно наградата „Албум на годината” на годишните музикални награди на телевизия ММ. През 2007 г. участва в танцовия спектакъл „36” на Театрална работилница СФУМАТО.

След четири години с група „Каффе” през 2006 г. Орлин Павлов започна самостоятелна кариера. Първият му сингъл е “Мечтаеш ли”, а по-късно записа песента “Обичай ме за 5 минути” и дуета със Светла Иванова “Сладка отрова”.

Виж Орлин Павлов с „Метаеш ли“:

 
По темата: ,