Орлин Павлов с премиера по гащи във ВИП Брадър – видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ua7cZcBVKFY

Орлин Павлов представи нов хит по време на участието си във ВИП Брадър. Парчето се казва „Секунда“ и е със специалното участие на Бобо, познат от тоталния хит „Дим да ме няма“.

Продуцентите на Орлин Павлов първоначално обявиха, че премиерата на новия клип ще се състои в централната емисия на ВИП Брадър от 20 часа. В последствие се оказа, че поради „ограничено ефирно време“ клипът ще бъде показан в 23:45 часа.

Така и стана. В късното издание на ВИП Брадър видяхме как Големия брат събра съквартирантите в хола, за да гледат премиерата. И тук „тарикатлъкът“ на Орлин Павлов му изигра лоша шега. Хитрият мачо за пореден път се спотайваше в спалнята на ВИП Брадър, където се бе излегнал безгрижно. Орлин Павлов сам призна в един от епизодите, че често си почива в тв шоуто. По този начин той обаче избягва забъркването в конфликтни ситуации, съответно си пази имиджа.

На ти сега „имидж“ – премиерата вече вървеше в хола на ВИП Брадър, а на Орлин му се наложи да дотича неглиже, увит в някаква завивка през главата. Така той посрещна, за срам и ужас, световната премиера на собствения си клип.

Ако прибавим и честите светски събития, при които Орлин Павлов пее на плейбек, може да се зачудим дали той е пълноценна звезда или просто извлича дивиденти от младостта и приветливостта си, полагайки минимални усилия.

Друг интересен факт покрай премиерата на „Секунда“ е реакцията на завистливата Бонка. Бони нервно изчака края на клипа, и шепнешком заръча на ВИП Брадър да пусне и нейната премиера – „Биг Брадърче, и аз имам една нова песничка! Да вземеш да я пуснеш!“, разпореди се набързо чалга звездата.

„Секунда“ е ремикс на парче, което Орлин прави преди време за външния пазар – неговото имe e „What’s your sign“.

Автори на музиката са Symphonix. Ремиксът, който слушате в момента е на Bor4e, със специалното участие на Бобо.

Автори на текста са Любо Киров, Графа и Бобо.

Режисьор на клипа е Васил Стефанов

Парчето поставя началото на предстоящ нов проект на Орлин. Информацията за него все още се пази в тайна.

Вижте как „гадният“ ВИП Брадър издебна Орлин Павлов по гащи в леглото, за да пусне новия му клип:

 
По темата: