Осем любими анимации – тази седмица, събуди се с BGTV!

АНИМАЦИОННА СЕДМИЦА НА BGTV (08 14 ФЕВРУАРИ)

„АНАСТАСИЯ”
Излъчване: понеделник (08.02.) от  07:50ч.

Анастасия е една от четирите царски дъщери. Народът начело със злия  магьосник  Распутин се обявява срещу кралското управление. Разберете какво се случва със семейството и любовта на „Анастасия“.

„СНЕЖАНКА”
Излъчване: вторник (09.02) от 08:00ч.

Някога, в далечно царство, живеела красива, но зла царица. Всяка сутрин тя се оглеждала във вълшебното си огледало и то винаги й казвало, че на света няма по-красива от нея.

Минало време и се появила съперница – малката принцеса Снежанка растяла и ставала все по-хубава и по-хубава. Злата мащеха наредила тя да бъде убита. Ловецът обаче пощадил невинното момиче и то заживяло в гората, в къщичката на добрите седем джуджета.

Когато узнала, че заповедта й не е изпълнена, коварната царица решила да се отърве веднъж завинаги от Снежанка и замислила страшен и коварен план…

„ПРИКАЗКА ЗА ЕГИПЕТ“
Излъчване: сряда (10.02) от 08:00ч.

Проследете историята на  Мойсей и разберете как фараонът ще установи, че истинската сила е в Бог! Колко е силна  вярата и как чрез нея стават чудеса?

„ТАРЗАН”
Излъчване: четвъртък (11.02) от 07:50ч.

Едно момче е отгледано от диви животни. Какво ще стане когато му се наложи да попадне отново сред хората!?

СПЯЩАТА КРАСАВИЦА“
Излъчване: петък (12.02) от 07:50 ч.

Злата магьосница Оделия урочасва царската дъщерия, когато стане на 16 години да се убоде на вретено и да умре. Добрата фея Розичка успява да промени заклинанието – вместо да умре, Аурора да заспи докато някой принц не я целуне и тя не се събуди.

„КНИГА ЗА ДЖУНГЛАТА“
Излъчване: събота (12.02) от 07:50ч.

Малко момченце от близкото село се озовава само в джунглата и една майка вълчица го отглежда като свое отроче. Дали вече порасналото момче  ще остане да живее в джунглата или ще се върне отново в човешкия свят?

„АЛИСА В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА“
Излъчване: събота (12.02) от 10:05ч.

Алиса тръгва след белия заек и попада в Страната на Чудесата . След безброй приключения и срещи с невероятни създания, водена от любопитството си – момиченцето минава през огледалото и се озовава в Огледалния свят.

„ЦАР ЛЪВ“
Излъчване:неделя  (14.02) от 08:00ч.

Лео е Царят на джунглата, но като повечето крале станал високомерен и отчужден от поданиците си, въпреки храбрите си постъпки Царят лъв изгубил много от приятелите си. Разхождайки се един ден из джунглата, Лео намерил малко лъвче, което било загубило майка си. Решен на всичко той тръгва по следите на бракониерите, минавайки през много препятствия успява да я открие, заловена с други животни. След като ги спасява, той отново се превръща в любимия  им  Цар!