„Още“ на Елица Наумова, видео хит

Елица Наумова с нов сингъл – „Още“

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=XJ9fRQ4gJn0

Елица Наумова е участник от Първия сезон на музикалния формат „Гласът на България“ пусна поредния си сингъл под заглавието „Още“.

Елица сама пише текста и музиката на своя нов сингъл -„Още“, вдъхновена от срещата си с мистериозен мъж (John) от шведски произход, с когото се запознава на едно от нейните от пътувания в скандинавските страни.

Сингълът и клипът е  свързан с много лични емоции, имайки се в предвид , че това е и последният й проект записан съвместно с Иван Бояджиев (тонрежисьорът в Studiо 21), който внезапно си отиде от този свят.

За аранжимента на сингъла се погрижиха Тодор Гаджалов и Gravity Band, а мастерингът е дело на Иван Бояджиев – STUDIO 21. Клипът е реализиран от  режисьорката Ани Марковска, операторите Драгомир Димчев и Тодор Гаджалов и ефектният монтаж е дело на Симеон Арабаджиев.

„Още е хвърчило, което пращам нагоре – в памет на мой приятел и незаменим духовен гуру – Иван Бояджиев, както е израз и на всичките ми емоции. Те са свързани с любов: изживяване, меланхолия, тръпка, очакване, преоткриване и светлина, порастване… в едно“, споделя Елица.