Остани с мен еп. 142, 143, 144, 145 онлайн и по Нова – 03, 04, 08, 09.05.2018

c

Драмата между Ахем и Гопи продължава и след връщането в Индия. Кокила остро упреква сина си, че е искал да изостави Гопи сама в Швейцария и така да се отърве от нея. Тя изпраща двамата да извършат пречистващ ритуал в храма, но Раши също се намесва.

По съвет на Урмила, тя саботира сдобряването на Ахем и Гопи, като цапа обувките на братовчедка си. Момичето неволно нацапва колата на Ахем, а той сърдит си тръгна, като я зарязва пред имението.

Караницата разстройва Гопи, но Кокила я успокоява, че ще направи всичко, за да й помогне да спечели Ахем.

Междувременно Кинджал моли брат си да скрие от майка им, че съпругът й работи в семейната фирма. Ахем приема да си мълчи, но само защото смята, че сестра му лично трябва да сподели с майка им за това. Урмила научава за тревогите на Кинджал и решава сама да вземе инициативата. И лично разказва на Кокила за действията на дъщеря й.

В същото време Джигар получава солиден бонус за успешната сделка и подарява на Раши скъп пръстен с диамант. Ахем обаче открива, че снаха му е натрупала огромна сметка по телефона му, заради разговори с майка си. Той е бесен и я злепоставя пред семейството. Джигар порицава съпругата си за необмислените й действия. Тя пък се оправдава, че й е било мъчно за дома.

Междувременно Кокила й отнема част от подаръците, тъй като не е могла да пазарува докато са били в Швейцария. Урмила изнудва Раши да поиска още пари от мъжа си, за подаръци на съседите. Джигар обаче категорично й отказва, тъй като и без това е пръснала повече от достатъчно, докато са били в Швейцария. Сърдитата Раши отново си изкарва гнева на Гопи. Но този път Кокила и Ахем не оставят нещата така…

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net