Остани с мен еп. 160, 161, 162, 163, 164 по Нова и онлайн – 31.05., 01, 04, 05, 06.06.2018

Раши решава да използва призрака на Анита, за да изкара акъла на Гопи в Остани с мен. И почти успява. Тя й пълни ума с небивалици относно живота и здравето на семейството, а наивното момиче й вярва.

Кокила се досеща, че нещо се случва, но не е сигурна дали Раши е виновна за това.

Раши решава да изплаши Гопи, като й разказва историята, че е обладана от призрак. Дори я предупреждава, че Ахем ще й бъде отнет при следващото пълнолуние. Гопи е почти готова да разкаже цялата истина на Кокила, но се спира в последния момент.

След това й дава амулет за Ахем, който уж ще го пази от зли духове. Накрая връзва такъв и на петел, внушавайки на Гопи, че това е съпругът й. Кокила нарежда на Гопи да изгони животното, но момичето решава да го скрие, убедено, че това е Ахем.

За щастие Ахем се прибира в същия момент и Гопи решава, че магията е развалена.

Кокила изпраща Гопи и Ахем на разходка, но снаха й не иска да излезе, наплашена, че има духове, които могат да ги нападнат. Кокила не я изслушва, а настоява двамата да излязат заедно. С неохота момичето тръгва със съпруга си, а вечерта се оказва изключително забавна за нея. Ахем от друга страна се дразни, защото приятелите му не спират да говорят с Гопи и много я харесват, докато това проваля вечерната му тренировка.

Давал моли Кинджал да води сметките в магазина, но Урмила намира начин тя да се докопа до парите. И убеждава Давал, че е по-добра от Кинджал в счетоводството, докато жена му трябва да се справя с тежките чували.

По съвет на Урмила Раши отново звъни на Гопи. И я заплашва, че в полунощ на пълнолуние ще вземе Ахем при себе си.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net