Остани с мен онлайн и Нова тв – еп. 60, 61, 62, 63, 64 от 04, 05, 08, 09, 10.01.2018

Тази седмица действието на сериала Остани с мен ще се разиграва основно около Кинджал и Уманг. Дъщерята на семейство Моди не успява да провали годежа си, но почти успява да убеди изнудвача си да избяга с нея. Раши забравя да плати сметката за ток, но Гопи отново я спасява. Когато обаче тя се издава, че е забравила за сметката, братовчедка й е наказана от Кокила.

Уманг лъже Кинджал, че ще я поиска официално за своя съпруга, а тя се опитва да се освободи от годежа с Елеш. Разказва му, че е ужасна домакиня, обича живота, забавленията и е твърде модерна, но той е очарован от нея.

Урмила съветва Раши да купува по-евтини стоки, а спестените пари да задържа за себе си. Кокила обаче успява да осуети и този техен план. Джигар също се скарва със съпругата си, тъй като тя настоява да си купят скъпи дрехи за състезание по танци. Урмила и Раши са ядосани, но това не е всичко. Тъй като Гопи е наказана, Раши получава за задача да пази огъня в олтара на богинята за 9 нощи. Гопи се грижи за него, след като тя заспива, въпреки забраната за Кокила.

Кокила отменя наказанието на Гопи заради успешния годеж, а Раши отново се излага. Тя сервира на семейство Мета храна, която е с лошо качество. Кокила я упреква и й иска обяснение. Тя настоява дори да получи касовите бележки, но снахата я лъже, че ги е загубила.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net