Остани с мен от Нова и онлайн – еп. 44, 45, 46, 47, 48 от 07, 08, 11, 12, 13.12.2017

В новите епизоди на Остани с мен, Раши научава истината за Кинджал и използва наученото, за да я съсипе. Освен това започва да показва истинското си лице пред Кокила, а леля й я наказва за всичко, което е причинила на Гопи.

>Кокила иска колието от Гопи, за да го прибере, но открива, че кутията е празна. Тязапочва да разпитва снаха си и дъщеря си, за да установи истината за изчезналото колие. В крайна сметка мистерията е разкрита, когато Хетал носи колието, което Кинджал е занесла да полират. Самата Кинджал е шокирана от откриването му, а Кокила започва да таи нови съмнения относно дъщеря си.

Оказва се, че Уманг е откупил колието с част от парите от откупа и се опитва да се представи като спасител на Кинджал.

Раши лъже семейството си, че майка й е много болна, а вместо това я води в скъп ресторант. Там вижда Кинджал с Уманг и осъзнава, че се случва нещо нередно. По-късно се опитва да изнуди новата си братовчедка, но удря на камък.

По съвет на Урмила в деня на Ракша Бандан, Раши източва цялата вода в дома на Моди. Тя обвинява Гопи за престъплението си и кани всички да се приготвят за ритуала в нейния дом. Когато пристигат Кокила научава, че Урмила се е подготвила още преди да се случи инцидента. Тя си дава сметка, че зад всички инциденти в дома и зад последната случка стои не Гопи, а Раши. И решава да я накаже, за да й даде тежък урок.

Уманг иска от Кинджал подаръците за Ракша Бандан, като откуп да запази връзката им в тайна. Влюбеното момиче дори не подозира, че той е човекът, който я изнудва.

Кокила започва да осъзнава, че Раши стои зад голяма част от неприятностите в семейството. Тя й връчва ключовете на дома, заявявайки, че Гопи не е достойна да бъде стопанка на къщата. Раши излиза с майка си в луксозен Спа център, за да празнува победата си, но се оказва, че всъщност е глътнала горчив хап. Като стопанка на дома Кокила я товари с всякакви отговорности и задачи. И забранява на Гопи и Хетал да й помагат, колкото и да искат.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net