Остани с мен от Нова и онлайн – еп. 80, 81, 82, 83, 84 от 01, 02, 05, 06, 07.02.2018

Истината за олиото в маслото излиза и Кокила разобличава Раши. Чираг слага край на скандала между двете, но на Раши й е забранено да вижда майка си.

Междувременно Гопи се наранява при изстрелване на фойерверките, а Ахем се втурва да й помага. Тя му благодари, но той се опитва да омаловажи случката помежду им.

Уманг е твърдо решен да отведе Кинджал, за да нарани Ахем и пак й се обажда. Тя успява да се измъкне от дома, а той й дава тест за бременност. Кокила определя дата за сватбата и обявява, че сватбата ще се състои до месец.

Кинджал не посмява да каже на майка си истината, но Кокила намира теста и разпитва Гопи къде е била Кинджал, когато е избягала в нощта преди годежа. Гопи й казва, че Кинджал й е казала, че отива при Елеш и свекърва й решава, че двамата са консумирали връзката си по-рано. Тя разпитва дъщеря си, но момичето не смее да я излъже.

Гопи намира документите, но Кинджал ги скъсва, забравяйки, че Гопи не може да чете.

Кокила забранява на Раши да общува с Урмила, но тя се измъква тайно от дома си. Разкрива на майка си, че Кинджал е заключена в стаята си и по всяка вероятност причината не е хранително натравяне. Урмила се досеща, че има друга причина и заплита нова интрига.

Уманг поставя ултиматум на Кинджал – или ще разкаже на майка си, или ще я зареже. Той дори изпраща цветя с картичка в дома на Моди, но Кокила не я прочита, тъй като е убедена, че са от Елеш. Междувременно истинския бъдещ съпруг на Кинджал се появява в имението. Това е Давал – братовчед на Раши, който си идва от чужбина и отива да посети роднината си в дома на Моди…

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net