Остани с мен от Нова/онлайн – еп. 49, 50, 51, 52, 53 от 14, 15, 18, 19, 20.12.2017

В Остани с мен Раши се оплаква от задълженията си, но Кокила не я щади. Междувременно Кинжал се среща с Уманг, който й отправя сериозни заплахи.

Кокила товари Раши с целия ритуал за важен празник, а Чираг настоява Гопи и Ахем също да участват, макар да са развалили брачните си клетви. Кокила се противи, но въпреки това Чираг настоява. Кокила упреква Параг, че не я защитил пред брат си.

По време на постите Хетал губи съзнание, но Гопи успява да я спаси с вода. Кокила й се кара, че е дала на леля си вода със захар, но лекарят заявява, че това е бил най-правилният подход и я хвали за това.

Раши нарушава постите, като си купува десерт, а Кокила разбира за това. Тя я порицава, но снахата се оправдава, че се е блъснала в друг човек на пазара. Когато обаче десертът се вижда сред покупките, Хетал е силно разстроена от лъжата.

Гопи отново започва да се влюбва в съпруга си и се надява по време на церемонията да види лицето му. Затова нарушава заповедта на свекърва си да не пости за него на празника на Кришна.

Семейството отива на молитва в храма, а Кокила нарежда на Раши да заключи къщата. Момичето обаче не се вслушва в думите й и така непознат мъж прониква в имението.

Гопи случайно се оказва на пътя му и успява да извика семейството си. Джигар и Ахем го завързват в килера и викат полиция. Кинжал обаче използва случая, за да открадне бижутата, които Уманг иска и да припише вината на престъпника. А него самия оставя да избяга.

Ахем е бесен от мистериозното измъкване на крадеца и вини Гопи за него. Кокила обаче защитава снаха си и е категорична, че момичето не може да го е пуснало. Тя отново напомня, че Раши е забравила вратите отключени, а полицията установява, че крадецът наистина не е проникнал с взлом. Хетал се застъпва за снаха си, но по-късно си признава пред нея, че само я е защитила. В действителност е рискувала семейната сигурност.

Кокила открива липсващите бижута, а Гопи си спомня, че престъпникът не ги е държал в ръце. Кинжал ги скрива в стаята на майка си, където Параг ги намира. Той упреква жена си, че не ги е занесла в сейфа в банката и сам ги оставя там.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net