Остани с мен от Нова/онлайн – еп. 54, 55 от 21, 22.12.2017

В епизодите на Остани с мен, Кокила най-накрая разобличава истинския крадец. Тя научава, че дъщеря й в действителност е откраднала бижутата, а набеждава Гопи за това.

Кинжал се опитва да вземе бижутата от стаята на майка си, но Гопи настоява тя да почисти. И ги намира скрити в саксията. Тя веднага вика Ахем и Кокила, а след това обвинява Гопи, че ги е откраднала. Кокила обаче се досеща за истината и защитава снаха си. Тя се кара с Кинжал, че е отмъкнала бижутата и я принуждава да разкрие цялата истина.

Кинжал си признава за бижутата, но не и защо ги е откраднала. За да я омъжи по-бързо, Кокила звъни на майката на бъдещия си зет и я кани за празниците в дома си. Целта й е да омъжи Кинжал колкото се може по-бързо. Междувременно на момичето е забранено да напуска къщата дори, за да ходи в колеж или да се вижда с приятелки.

Раши моли Гопи да й помогне в приготовлението на храната за празненството, а Кокила ужасно се ядосва, когато научава, че снаха й е сготвила вместо Раши. Междувременно Гопи отново успява да спечели сърцето на свекърва си, като напомня на разсеяния Параг да купи сари и за Кокила, за да не я засрамва на тържеството.

Кокила поднася от името на Ахем подарък на снаха си, като не крие надеждата си, че двамата все пак ще се сдобрят някой ден. След което отново показва другото си лице, като кара Раши да състави списък с месечните покупки за членовете на семейство Моди.

Раши обаче не успява да се справи със задачата.

Кинжал се оплаква на Уманг, че не може да напусне къщата и го моли да й помогне да избегне сватбата. Раши чува разговора и се опитва отново да я изнудва, но без успех.

Тогава тя се обажда на Урмила, за да съставят нов план. Майка й пристига в имението, след като не е успяла да разбере къде живее Уманг. Но Кокила не ги оставя и за миг сами, за да заплетат поредната си интрига.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net