Остани с мен по Нова и онлайн – еп. 151, 152, 153, 154, 155 от 17, 18, 21, 22, 23.05.2018

c

По съвет на Ахем, Кокила отива в дома на Кинджал и дава на зет си заем от 50 000 рупии за шест месеца. Тя го насърчава да отвори собствен бизнес, а той кръщава магазина на жена си. Урмила е сърдита, че Давал я пренебрегва, като се ядосва още повече, когато той дава първите си печалби на съпругата си. Самата Кинджал е бясна, че името й стои върху евтин магазин. Но Кокила одобрява находчивостта на зет си и е убедена в успеха му. Затова остава глуха за оплакванията на дъщеря си.

Междувременно Гопи продължава с опитите да спечели сърцето на Ахем. Раши отново я излага, но Джигар се намесва и успява да предотврати ужасно недоразумение. Ахем е доволен от резултата, а Гопи печели одобрението на Кокила.

При друга ситуация Гопи отново се проявява, като решава да предекорира стаята на Ахем. Раши я придружава в евтин магазин, където урежда огромна отстъпка на братовчедка си. Останалите пари харчи с майка си, но Урмила чупи скъпа ваза, която Раши се принуждава да плати.

В имението пристигат новите мебели, а Кокила, заедно с Гопи успява да подреди всичко така, че да се хареса на Ахем. Доволен от резултата, той не пропуска да похвали Гопи.

Отношенията между двамата чувствително започват да се подобряват, което вбесява Урмила и Раши. Опитите им да изложат снахата на Кокила обаче се провалят постоянно. При поредния инцидент Гопи едва не ранява Ахем, но Раши се намесва и поема вината върху себе си. Така печели доверието на братовчедка си, която не пропуска възможност да използва наивността й.

Урмила се чуди как да влоши отношенията между Давал и Кинджал, но удря на камък. Първоначалните притеснения на Кинджал се разсейват след успехите на мъжа й. Но тя все още не е получила право да се върне в дома на Моди, както иска.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net