Ostava и Groovy Bone Crusher – Боговете се срещат в „Строежа“!


Ostava и Groovy Bone Crusher с общ концерт в София на 11 май!

Две от най-добрите български групи – ОСТАВА и  GROOVY BONE CRUSHER – ще свирят заедно на 11 май, следващия вторник! Бандите излизат на една сцена за първи път! Концертът ще се състои в столичния клуб Строежа. Билети ще се продават предварително в мрежата на Тикетстрийм на цена от 10 лв.

ОСТАВА години наред са сред най-популярните и актуални родни формации. Музикантите не спират да изнасят успешни концерти в цялата страна, да записват албуми и видеоклипове. Строежа е мястото, където музиката им често звучи, а всяко тяхно гостуване се превръща в събитие и се радва на сериозна посещаемост.

Този път на сцената ще им партнира една от най-стойностните и интересни, сборна от популярни музиканти, групи – GROOVY BONE CRUSHER. Достатъчно е да се спомене, че съставът е събран от цели трима участници в Пиромания, още двама в Babyface Clan и същевременно всичките пет, замесени в добавка в други култови проекти като Panican Whyasker, Phuture Шок, Bastardolomey, Ревю и тн. ценни за българската алтернативна сцена имена. Става въпрос за Нуфри (вокали, китара, програминг), Даката (барабани), Фичо (клавишни), Peтко (китара), Епето (бас)! Появата на GROOVY BONE CRUSHER на 11 май в Строежа е една от редките възможности да засечете групата на живо!

Билетите за концерта са ограничени до 300, като могат да бъдат открити във вериги магазини Офис 1, М-Тел, Техномаркет, На тъмно, Ориндж и в останалите каси на Тикетстрийм, както и в клуб Строежа! Вратите отварят в 20:00 ч.!

ОСТАВА

http://www.myspace.com/ostava

GROOVY BONE CRUSHER

http://www.myspace.com/groovybonecrusher

 
По темата: