„Остава“ се вселиха в My Disorder със „Сън в съня“ – видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=n_K1kIbpouY

My Disorder са алтернативна банда създадена през есента на 2011-а година.

Триото е в състав Димитър Диков (вокали, китара), Антони Трандев (барабани), Виктор Иванов (китара, бек вокали).

Бандата е много добре позната с клубните си изяви в София. Парчетата ”Everytime” и „..а song about” са излъчвани в ефира на редица радиостанции и донасят на групата голяма популярност, като през 2011 година момчетата вземат две първи награди във фестивала ”Несебър Поп-Рок Фест“ за най-добра банда и най-добър вокал. Избрани са и като един от финалистите в Jack Daniels Battle Of The Bands и печелят награда на медиите.

През 2012 година My Disorder издават своя първи видео клип към песента ”Love You ’till Death” и албум с името „Easy come, Easy go“.

Стилът на My Disorder напомня най-добрите години на „Остава“. Ветераните също са забелязали сходство с момчетата от младата банда. „Остава“ поканиха My Disorder като специални гости на концерта по случай 21-годишнината на бандата.

My Disorder представят „Сън в съня“ по следния начин във Фейсбук:

Здравейте с една от най-новите ни песни, която пускаме неофициално : ) Тя се казва „Сън в Съня“ и тъкмо навлезналата есен, с многобройните си цветове навън и вътре в нас, я описват най-добре : ) Слушайте, споделяйте и коментирайте, и не на последно място се ОБИЧАЙТЕ, защото в съня не всичко е толкова истинско, колкото могат да го направят думите и действията ни, когато сме с отворени очи и сърца!

My Disorder във Фейсбук: https://www.facebook.com/MyDisorder