Осуолд и Кипър по JimJam – приключения безкрай!

Избрани акценти по JimJam през юни 2011

JimJam представя темата Парк!

През юни по JimJam продължава веселата и цветна тема Парк!
JimJam представя нова тема на заставките на всеки няколко месеца, за да се поддържа канала атрактивен, свеж и забавен за малките зрители.

Маратон: Осуолд и Кипър
(Oswald and Kipper)
Всяка събота, 11:00 и 18:00

Осуолд

Когато октоподчето Осуолд не пече торти във ваната, не яде сладолед с вкус на горски плодове или не свири на пиано, той излиза с приятелите си и използва осемте си пипала, за да ги предпазва от неприятности! Освен на интригуващите и вълнуващи истории, децата ще могат да се насладят на много песни, изпяти от Осуолд и неговите приятели.

Кипър

Историята за най-очарователното кученце на малкия екран Кипър е базирана на детските книжки, написани и илюстрирани от Мик Инкпен. Поредицата проследява приключенията на симпатичното кутре и неговите най-добри приятели – Тигър и Прасчо, които преминават през безкрайна поредица от весели и луди преживявания.

В един от епизодите Кипър се събужда една сутрин и открива, че всичко е покрито със сняг. Той и Тигър се превръщат в гигантска снежна топка и правят снежно куче.

По-късно в маратона малките зрители ще видят как Кипър и Тигър намират котенце, което се е заклещило в клоните на огромно кестеново дърво. Те се опитват да го спасят, но накрая се оказва, че вместо това трябва да помогнат на приятеля си Арнолд.

 
По темата: