От кухнята на „Забранена любов“ – и още изненади по Нова телевизия!

„Забранена любов” тръгва по латвийската ТV 3

Сериалът има нов профил във Фейсбук, информация има и на адрес http://zabranenalubov.bg/

Сериалът „Забранена любов” прави днес телевизионната си премиера в чуждестранен ефир. Всеки ден от 15:55 ч. местно време латвийската ТV 3 ще излъчва по два епизода от първата българска серийна драма. Една от най-гледаните прибалтийски телевизии ще покаже първите 200 епизода от сагата на Белеви и Константинови.

Междувременно, сериалът има нов профил във Фейсбук – „ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ – НОВИТЕ ЕПИЗОДИ”, но информация има и на интернет страницата http://zabranenalubov.bg/.

На уеб сайта, освен форум, който регистрира рекорден брой посещения, в директория „Видео” има „Интериори” и „Любими сцени”. Има категория с новини, информация за отделните епизоди, снимки, анкети. От „Тестове” може да установите колко добре познавате героите и кой от тях е ваш тип.

Ако някой си мисли, че има необикновено голяма прилика с някоя от звездите в „Забранена любов” и често го спират на улицата за автографи, може да изпрати своя снимка на zabranenalubov@ntv.bg. Най-доброто копие като награда ще получи среща с оригинала.

У нас новите епизоди на „Забранена любов” започват на 6 септември и ще се излъчват всеки делничен ден преди централната емисия „Календар”.

В неизлъчената продукция, освен любимите актьори – Диана Любенова, Фахрадин Фахрадинов, Саня Борисова, Мария Статулова…, ще изгреят звездите на Мис България 2004 – Яна Маринова, позната от сериала „Хотел България”, и на актуалния в момента Калин Врачански.

В първата българска серийна драма красавицата ще се появява и изчезва като жената-котка, в опит да заинтригува и плени Мартин (Ники Илиев). Ева, както е нейното име, ще бъде най-загадъчния образ в сериала, демонстрирайки най-нестандартните начини за съблазняване на един мъж.

Красива, чаровна и сладка ще видим още една героиня – Магдалена Пенева (Маги). Тя ще бъде в училището на Филип, Нора и Стан. Бунтарка и дива, опонент е на Нора. Маги ще бъде изиграна от 19-годишната Симона Халачева, която сме виждали в реклами на „Шуменско” и в тв филми на режисьора Димитър Шарков.

Още новости в програмата на Нова телевизия:

От 06.септември, понеделник:

– „Здравей, България вече е с начален час 06:40 часа

– От 09:15 часа започва „На Кафе“ – най-доброто

– От 17:30 часа стартира нов сезон на предаването „Сделка или не“

– От 18:30 часа започват най-новите, неизлъчвани досега епизоди на сериала „Забранена любов“

От 22:00 часа стартира новият сезон на предаването „Шоуто на Иван & Андрей“

От 07.септември, вторник началният час на сериала Робинята Изаура ще е вече 12:30 часа и ще се излъчва по един епизод.

Новите Епизоди – Забранена любов – Сезон 2