Очаквай паранормалното в „На кафе“!

„На кафе“ на 18 май

В сряда предстои най-важната част от диагностиката и лечението на най-често срещаните случаи на миома на матката. Очаквайте конкретни билкови рецепти и специален лечебен масаж.

На живо от детска градина в София ще видите първия в страната полигон за обучение на деца до 3-годишна възраст по безопасност на движението.

Специални гости в „На кафе“ ще бъдат поп звездата Теди Кацарова и американският рапър Ленъкс Браун-Бупи. С тях ще си говорим за екзотични пътувания и ще приготвим традиционна ямайско ястие.

„На кафе“ на 19 май

1. Кулинарът на „На кафе“ Иван Васев, съпругата му и детето им ще гостуват в предаването. Ще разкажат за емигрантския си живот в Щатите, а Ванката ще сготви нещо в кухнята на предаването

2. Специален гост – актьорът и режисьорът Влади Люцканов.

„На кафе“ на 20 май

1. „Вашето Извънредно Паранормално преживяване“ – рубрика на психолога Еленко Ангелов. Патриция Кирилова ще разкаже за своите пророчески сънища, за общуването с починалата й баба и всички други странни случки в живота й.

2. Специален гост – певецът Христо Кидиков.

„На кафе“ на 23 май

1. Love.net – коментатори и жури: Андрей Слабаков, Ани Владимирова и Криси Патрашкова

2. Рубриката на д-р Папазова – какво представляват ензими, защо липсата на някой от тях е фатален за здравете ни и как можем да си ги добавим?

От 23.05 до 27.05 е седмицата на конкурса Love.net в „На кафе“. Всеки ден в предаването ще се представят по 2 любовни истории започнали в интернет. Тази, която успее да впечатли повече журито в студиото, ще спечели правото да се бори на финала (30.05) за голямата награда – романтично пътешествие до Италия и лаптоп.