Очаквай по Cartoon Network: Остров „Пълнна драма“, Star Wars и…!

Cartoon Network – очаквайте през август

ОСТРОВ “ПЪЛНА ДРАМА”
Повторение през седмицата
Гледайте през август от вторник до петък от 19:25
Очаквайте големия финал на 25 август!

Липсват ли ви Тайлър и Кейти? Гуен и Оуен? Джеф и Линдзи? Не се притеснявайте, защото през август ще имате възможност да проследите отново цялата драма в Остров “Пълна Драма” по Cartoon Network!

22-ма вдъхновени тийнейджъри трябва да прекарат осем седмици в порутения летен лагер Уауанакуа. Разделени в два отбора, героите ще се състезават за голямата награда от $100,000! Не забравяйте – в това състезание може да има само един победител – останалите ще напуснат острова по Кея на срама. Очаквайте приятелство, романтика, проницателност, но и удари под кръста, интриги и разрушени връзки.

Напрежението е голямо и разочарованията са неизбежни – предстои едно дългооооооооооо лято. Какъв по-добър начин да го прекарате освен с героите от Остров “Пълна Драма”?

ОСТРОВ “ПЪЛНА ДРАМА”
Уикенд повторение
Всяка събота и неделя от 13:10 ч.

Остров “Пълна Драма” отново е тук дори през уикенда. Гледайте още веднъж най-нереалното риалити шоу по телевизията!

STAR WARS: ВОЙНИТЕ НА КЛОНИРАНИТЕ
СЕЗОН 2
Гледайте през август всеки четвъртък от 18:00

През август имате шанса да проследите  Star Wars: Войните на Клонираните още веднъж!

Оспорвани битки, нови истории и невероятна анимация ви очакват в култовата поредица. Залозите в безмилостната битка за галактиката са по-големи отвсякога.

Извадете лазерните мечове и помогнете на джедаите в сблъсъка със страховитите наемници за спасяването на галактиката!

СМЯХ ДО СЪЛЗИ
Всяка събота и неделя от 9:00 до 10:15

Искате ли да се смеете, докато ви заболи корема или докато ви потекат сълзи? Очаквайте много веселие, щури идеи и шеги през летните уикенди със Скуби-Ду, Най-добрият ми приятел е маймуна, Елиът Хлапето, Невероятните неприключения на Флапджак, Чаудър, Домът на Фостър за вьображаеми приятели, Кунг фу пилета, Лагерът Ласло и Том & Джери! Вашето най-добро забавление ще е Cartoon Network!