Очаквай по Disney Channel – колко много премиери!

Акценти  на Disney Channel през септември 2010

Кемп Рок 2: Последният концерт

Кемп Рок 2 – събитието на годината най-накрая е тук. Не пропускайте премиерата на 18 септември от 10:30 ч., като преди това можете да видите новите епизоди на „Съни на алеята на славата“, „Джонас. Лос Анджелис“ и „Хана Монтана“.

В продължението на филма, Мичи открива, че има нов музикален лагер. Заедно със своите приятели, включително рок звездата Шейн Грей, те организират състезание между двата лагера, като загубилият ще трябва да се оттегли завинаги. Кой ще победи? – гледайте на 18 и 19 септември!

Хана Монтана: Завинаги

През септември ще видите новите епизоди от сериала Хана Монтана – първите два епизода от четвърти сезон можете да проследите на 18 септември от 09:30 ч.

Майстор Мани. Училище за инструменти

В новите 3-минутни епизоди, майстор Мани обучава неговите инструменти на безопасност и начин на работа. Не пропускайте анимационната поредица от 6 септември всеки делничен ден от 08:00 ч. и се запознайте с няколко нови инструмента към колекцията на Мани и разберете как работят!

Специален агент Осо

Специален агент Осо работи за „Обединена мрежа за проучване на доста обичайни събития”, международна организация на препарирани животни, обвинени в помагане на деца в нужда с ежедневни задачи. Гледайте приключенията на Осо всеки делничен ден от 6 септември от 08:25 ч.

Холивуд уикенд

Настанете се пред екрана за един зашеметяващ уикенд на 11 и 12 септември от 07:30 ч., за да проследите новите епизоди на „Джонас. Лос Анджелис“ и „Съни на алеята на славата“, както и оригиналния филм на Disney Channel „Звезден сблъсък“.

Джонас. Лос Анджелис

Във втори сезон Ник, Кевин и Джо се местят в Лос Анджелис за дълга приятна почивка … и разбира се за купони и забавления! Гледайте първите двойни епизоди от новия сезон на 11 септември от 11:00 ч.

Съни на алеята на славата

Вторият сезон на „Съни на алеята на славата“ започва по Disney Channel! Първите двойни епизоди са на 11 септември от 10:00 ч.

Вижте още …

През месец септември ще видите и нови епизоди на „Арън Стоун“, „Джейк и Блейк“, „Ким Суперплюс“, „Покемон. Галактически битки“ и „Зик и Лутър“. В детския блок Playhouse Disney са заредени и няколко нови епизода на анимационната поредица „Кръстовище в джунглата“.