Очаквайте в сезон 12 на Столичани в повече – от bTV и онлайн

Кръстю Лафазанов: Успехът на „Столичани в повече“ се дължи на любовта между хората в екипа

Героят на Гърбов е с най-голяма метаморфоза в премиерния 12-и сезон на сериала, който започва на 2 март по bTV

Успехът на „Столичани в повече“ се дължи на любовта между хората в екипа, казва актьорът Кръстю Лафазнов в предаването „120 минути“ по bTV.

„Ние, актьорите, сме една малка брънка, добавя Лафазанов. Успехът се дължи на всички – като се започне от гардеробиери, гримьори и всички, които помагат на сериала“. Нашата работа е най-лесната, отиваме и започваме да се забавляваме, обобщава с усмивка Лафазанов.

„Много особено и готино предизвикателство за мен като актьор е това, че моят герой от плах и нерешителен изведнъж започва да взима решения, които е взимал брат му“, разказва Христо Гърбов за героя си Пламен Цеков, който има брат-близнак. „За мен това превъплъщение е много ценно и ми беше много любопитно да го направя“, добавя той.

Героят на Гърбов е с най-голяма метаморфоза в премиерния 12-и сезон на сериала „Столичани в повече“, който започва на 2 март по bTV.

„Ние сме благословени с нашата професия да създаваме радост и усмивка“, допълва Кръстю Лафазнов. Той не съжалява, че не е станал зъболекар, защото и сега работи за „усмивките на хората“. Ние сме благословени с професията си и това да създаваме радост у хората – няма по-хубаво нещо от това, не крие вълнението си талантливият актьор.

Родителите на Гърбов пък искали той да наследи професията на баща си – електроинженер. По време на следването в НАТФИЗ обаче баща му станал най-големият му фен и идвал да го гледа на всички изпитни спектакли. Казвал, че е доволен от избора на сина си и че „може би ще стане голям актьор“.

„Винаги съм се чувствал актьор и винаги съм искал да правя това, което правя сега“, обобщава Христо Гърбов.

Гледай видео запис от интервюто онлайн

Силвия Лулчева: „Столичани в повече“ неведнъж предвещава бъдещето

В новия сезон на сериала ще има и любопитни гост звезди

„За радост, имаме сценаристи, които изпреварват събитията, слагат нещо в сюжета, което после се сбъдва в живота“. Това каза актрисата Силвия Лулчева в „Преди обед“ по повод премиерата на новия 12-и сезон на сериала „Столичани в повече“ от 2 март по bTV.

„Тежкото политическо лято на 2013 г. и нощта на белия автобус бяха филмирани в „Столичаните“ още предишната зима“, припомни Лулчева. „Така че, наистина сме крачка напред, но както казваше Гриша Островски, не се знае дали живота имитира изкуството или изкуството имитира живота“, допълни още обичаната актриса, чиято героиня Славка изрече култовата фраза „Йордане, ние сме кмет!“.

Освен обичайните актьори, и в 12-и сезон на „Столичаните“ ще има великолепни гост звезди – като Йордан Йовчев, Кирил Николов-Дизела и Андреа, каза още Силивя Лулчева.

Освен на малкия екран, почитателите на Мелпомена могат да гледат Силвия Лулчева в постановките „Красиви тела“ и „Като трохи на прозорец“ на сцената на Младежкия театър.

В „Преди обед“ тя разкри и подробности от личния си живот като това, че ходи на фитнес три пъти на седмица и три пъти в годината да гладува. Признава, че много пъти е била на ръба на професионалното прегаряне, но, за щастие, в тези моменти не е посегнала към „млади мъже, силикон и наркотици“.

Гледай видео запис от интервюто онлайн