Отглеждаме ново поколение чалга футболисти – снимки

Алисия скандира „Българи, юнаци!” в Club 33

След като настоящите футболни звезди на България са пословични със своите безкрайни засядания по нощни чалга клубове, оказа се, че младите надежди са не по-различни. Сканирания „Българи, юнаци” огласиха „Клуб 33” в „Студентски град”, където националният отбор за юноши до 19 години вдигна шумно парти за класирането си на Европейското първенство по футбол в Унгария.

Треньорът на тима Александър Димитров и шефът на БФС Боби Михайлов предвождаха футболната делегация във фолк клуба, където по случайност участиe същата вечер имаше и Алисия. Тя пък е еманация на „успешния български модел“ – чалга звезда да залюбва само и единствено футболна душа.

Еуфорията на националите, които за последно играха на голям международен форум през 2008 г. под ръководството на тогавашния си треньор Михаил Мадански, завладя целия клуб. Всичките му гости станаха на крака в чест на героите и скандираха в един глас заедно с Алисия „Българи, юнаци! Българи, юнаци!!”. Диджиете не пропуснаха да доразпалят градуса на купона с песента, без която не минава нито един футболен купон – „Нашта система 4-4-2” на Кали.

Младата генерация, на която се възлагат надежди след време да замени достойно звездите на мъжкия състав, се оказа запалена по творчеството на Алисия. Фолк дивата се зарадва, че малките колеги на Ники Михайлов знаят наизуст всичките й хитове. Брюнетката вдигна наздравица за талантите, които я почерпипха с чаша вино. След края на участието й, момчетата наобиколиха Алисия и не я пуснаха от обятията си, докато не си направят снимка с нея.

Снимки от купона:

 
По темата: