Отиваш на Spirit of Burgas? Стоп! Прочети тук, ако си под 18!

Лицата под 18 години влизат на Spirit Of Burgas с придружител!

Както на всички големи фестивали в България, така и на Spirit of Burgas 2010, всички малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани във всяка една от трите фестивални вечери само с придружител и специално подписана декларация от пълнолетен придружител – родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето.

Това е мярка, съобразена със законодателните разпоредби в България и ако смятате да посетите фестивала с детето си, моля прочетета внимателно следните указания:

За да бъдат допуснати в рамките на фестивала лица до 18 години, трябва да бъдат с родител или придружител, който има закупен билет. На фестивала без билет ще се допускат само деца до 7 годишна възраст. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст, трябва да носи подписана в два екземпляра декларация, която можете да изтеглите от официалния сайт на фестивала www.spiritofburgas.com.

Единият екземпляр се оставя при охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай, че бъде поискана за повторна проверка.

Носете с вас и лични документи – копие от акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. На фестивала Spirit of Burgas 2010 няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст без придружител.

Организаторите на Spirit of Burgas също така информират, че по време на фестивала лицата на възраст под 18 г. няма да имат възможност да закупуват напитки с алкохолно съдържание. Ограничението на консумацията им от непълнолетни лица е в съотвествие със социално-отговорните корпоративни политики на Каменица АД – основен партньор на фестивала, чрез произвежданата и дистрибутирана марка бира Beck’s. Компанията призовава всички останали гости на фестивала за  отговорна и разумна консумация на алкохол.

Превърнете се в част от изживяването SPIRIT of Burgas!

Билети:

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА:

Еднодневен фестивален билет – 50 лева (25 евро)

Тридневен фестивален билет – 120 лева (60 евро)

Билети за къмпинга – 30 лева (15 евро)

НА ВХОДА НА ФЕСТИВАЛА:
Еднодневен фестивален билет – 60 лева (30 евро)

Тридневен фестивален билет – 140 лева (70 евро)
Билетите са в продажба он-лайн, в мрежата на Еventim.bg. Сега можете да получите билет за SPIRIT of Burgas, където и да сте по света, благодарение на услугата “Print@Home”, която дава възможност за разпечатване на принтер на купения он-лайн билет.