Отиваш за купон на Калиакра Рок Фест – тръгваш си с Harley Davidson!


С последен модел Harley Davidson ще си тръгне фен от Калиакра Рок Фест 09!

Кмета на Каварна ще изтегли късметлията!

Чисто нов Harley–Davidson Sportster Iron 883, модел от последната година е наградата за един от феновете, посетил Калиакра Рок Фест от 1-ви до 3-ти юли със закупен тридневен билет. Освен среща с рок идолите – Motley Crue, Scorpions и Dream Theater щастливецът ще се “срещне” съвсем от близо и с легендарния Harley –Davidson, който ще стане негова собственост. Избраният от организаторите на феста модел е представител на най-дълго произвежданата серия Sportster (повече от 50 години) на емблематичната марка.

Моторът ще бъде и първото нещо, което ще посрещне рок феновете на стадиона в Каварна. За този модел, маркетинг-директорът на марката, при представянето му се изказва просто и ясно: “Той има типичното old school излъчване, модерна возия и неограничени възможности за тунинг според желнията на притежателя му”. За първи път тази година ще бъде предоставена и толкова свързана с Рока награда.

Четвъртото издание на Калиакра Рок Фест 09 ще се проведе от 1-ви до 3-ти юли в Каварна. Откриването е на 1-ви юли с първя концерт на глем рок бандата MOTLEY CRUE в България. За съжаление очакваните пиро-ефекти, които трябваше да пристигнат за шоуто им, не могат да преминат границите на страната, тъй като са различни от стандартните и са необходими специални разрешителни, които изискват повече време.

На 2-ри юли ни очаква изцяло немска рок вечер с легендите SCORPIONS, подкрепени от Blind Guardian и Edguy. На финалa ще се сблъскаме с прогресив бандата DREAM THEATER и Cynic.

Билетите за фестивала са в продажба в Билетния център на НДК, мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg с цена за тридневен билет – 100лв, за еднодневен билет – 55лв.

 
По темата: