Откраднат живот еп. 41,42, 43, 44 онлайн и по Нова – 08, 09, 10, 11.05.2018

Неочаквана бременност и нов директор на МБАЛ „Св. Кирил“ изненадват героите на „Откраднат живот: Критична точка“

Тони напуска болницата, а Ина се разделя с Борис в новите епизоди тази седмица от 20:00 ч. по NOVA
 
 Тази седмицата МБАЛ „Св. Кирил“ ще бъде преобърната от нови решения, а представите на лекарите за собствения им живот ще се превърнат на пух и прах. За някои това ще бъдат най-щастливите мигове в живота им, а за други – преломен момент, който ще разбие надеждите им. Болницата ще се окаже с нов директор след изненадващо решение на Фотев. Ситуацията ще ескалира и ще доведе дори до лични конфликти между доцент Захариев и Галя. Новина за неочаквана бременност ще разстърси една от дамите, поставяйки на дневен ред връзката й и бъдещото й решение. Междувременно д-р Огнянова и д-р Марио Ковачев ще попаднат в куриозна ситуация, в която ще разкрият отношенията на д-р Тасев и Ина, сваляйки картите за своята история. Разкритието на връзката обаче ще се окаже преломен момент за Марио, който дори ще вземе решение да отпътува надалеч. Ина на свой ред ще пожелае да подреди живота си и да се раздели с Борис.

Разговор на Калин с духовен гуру, който е брат на пациент, ще го въвлече във видения, както за съдбата на пациент, така и за собственото му бъдеще. Въпреки скептицизма на д-р Генадиев, братът на пациента ще остави философски размисли за невидимата страна на света. Какво ще види гуруто в бъдещето на Калин? Как ще бъде приета новината за дете и коя е бъдещата майка? – зрителите ще разберат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис онлайн – тук, тук или тук

Информация епизод по епизод –

8 май – Зорница и Марио напът да бъдат разкрити от Тони

Тайната връзка на Огнянова и Марио ще бъде заплашена от разкритие. След като Тони решава, че Зорница все пак иска да бъде с него, той се обнадеждава и започва да планира пътешествие за двамата. Рентгенологът започва да търси Огнянова, за да ѝ съобщи новината, но дали няма да бъде неприятно изненадан?

Междувременно Калин се прибира вкъщи и разсъждава върху историята с гуруто, която му се е случила в болницата. На Наталия се налага да отиде в апартамента на Евгения и бебето остава на грижите на баща му. Ще се справи ли с грижите за него д-р Генадиев, предвид състоянието му?

9 май – Калин се възстановява успешно

Слънцето изгрява най-накрая и в семейството на Калин и Наталия в премиерния епизод на „Откраднат живот: Критична точка“. Д-р Генадиев вече ходи с патерици и решава да отпразнува с жена си и д-р Мишева успеха, като организира вечеря. Как ще премине тя?

Междувременно Ина споделя на Борис, че вече не издържа на този двойствен живот, а от Тони Ковачев няма и следа, след като видя брат си и Огнянова в линейката. Стаменова и Захариев пък подготвят презентация за развитие на болницата, която трябва да преставят пред Иво Фотев.

10 май- Тони и Албена се сближават

Д-р Войнова започва да се сприятелява с д-р Ковачев. След като се завръща в болницата от бягството си в Германия и отново се сблъсква с връзката на брат си и Огнянова, Тони намира събеседник в лицето на Албена. Ще му сподели ли и тя своите проблеми?

Междувременно Фотев започва да притиска София да отговори дали е съгласна да поеме поста на новия директор на болница „Свети Кирил“. Какво ще му отговори София и готова ли е да предаде доцент Захариев?

11 май – Смяната на директора на „Свети Кирил“ шокира

Фотев ще обяви новия директор на болницата в премиерния епизод на „Откраднат живот: Критична точка“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Всички лекари са възмутени и излизат от стаята, а доц. Захариев се чувства предаден от д-р Стаменова. Той ще каже на Галя да събере нещата си и да напуснат заедно, но д-р Стилянова има план. Какво е намислила тя?

Междувременно Ина опитва да каже на д-р Тасев, че е готова да си тръгне с него, но ще повярва ли той? Готова ли е Фотева наистина да загърби досегашния си живот и да избяга от „Свети Кирил“ с него?