Откраднат живот еп. 49, 50, 51 по Нова и онлайн – 22, 23, 24.05.2018

22 май – Трудни избори в “Откраднат живот: Критична точка”

Трудни решения трябва да вземат три от героините в хитовия български сериал “Откраднат живот: Критична точка”. Нова опасност грози семейство Генадиеви. Д-р Хинова ще разкаже на Наталия за “чутото“ в лекарския кабинет, без да подозира, че участник в случката е не д-р Генадиев, а доцент Мазов. Как ще реагира Наталия и какви действия ще предприеме?

Д-р Стилянова преглежда Ина и ѝ съобщава, че ембриона вече има сърдечна дейност. Ина разбира, че вече не може да отлага решението за бъдещето на своето дете. Как ли ще постъпи?

Васил е превел 30 000 лева на сметката на сестра Жекова и иска да се върне в живота ѝ. Дали Магда ще му повярва отново?

Междувременно лекарите в болница “Св. Кирил” се борят за живота на Тони, който се нуждае от нова чернодробна трансплантация. Какво бъдеще на Тони ще отреди съдбата?

23 май – Опасност грози Ина

Ина отново попада под прицела на съпруга си. Фотев е напът да разкрие тайната за връзката между Борис и Ина. Какви ще бъдат последствията за жена му?

Обтягат се и отношенията между Наталия и Калин, а Генадиев е в неведение за поведението на жена си. В приятелски разговор с Мазов Калин споделя за семейните си проблеми и домогванията на Мишева. Стефан разбира какво се е случило, но как ще постъпи в тази ситуация?

Междувременно пациент в мозъчна смърт се оказва подходящ донор за Тони, но роднините му отказват да дарят органите му. Ще успеят ли лекарите в болница “Св. Кирил” да ги убедят?

24 май – Морални дилеми по време на криза

Бъдещето на болница “Св. Кирил” и лекарите ѝ е застрашено от финансови проблеми и възможен фалит в хитовия български сериал “Откраднат живот: Критична точка”. София е пред дилема как да постъпи, след като разбира, че фирмата, на която е превела парите за изграждането на новия проект в болничното заведение е фантом. Ще намери ли директорът на болницата изход от създалата се ситуация?

Пред морална дилема се изправя и д-р Мазов, след като става свидетел на семеен скандал между Калин и Наталия. Дали ще признае, че не Калин, а той е бил в кабинета с Мишева?

Фотев започва свое разследване, за да открие кой е любовникът на Ина. Ще научи ли истината и какви ще са последствията за неговата съпруга?

Междувременно продължава и битката за живота на Тони Ковачев. Дали лекарите в болница “Св. Кирил” ще успеят да спасят своя колега?

Гледай видео запис онлайн – тук, тук или тук

(информацията се допълва)