„Откраднат живот“ изправя Деси Бакърджиева срещу Йоана Буковска

Актрисата Деси Бакърджиева става конкурент за докторски сърца в борбата с Йоана Буковска, съобщава вестник „България Днес“.

Двете красавици лекарки ще си партнират в сериала „Откраднат живот“ по Нова тв. Засега героинята на Буковска набира най-голямото неодобрение от зрителите, показват резултати по форумите. Голяма част от майките сочат образа на Йоана като лош пример на кучка, която всички трябва да избягват. Познатата фатална красавица Деси Бакърджиева обаче ще влезе в ролята на по-сърцатата и добра лекарка от Буковска. Красавицата Деси, изиграла блестящо ролите си в „Стъклен дом“ и „Фамилията“, в докторския сериал ще го играе изкусителка. Тя ще се появи към края на първия сезон на продукцията.

Само преди дни Деси, както и всички актьори преди нея, които влизат във филма, мина на обучителен „стаж“ в Александровска болница, където наблюдават истински операции.

„Професионалисти сме, това е част от работата ни да се превъплъщаваме във всичко, дори когато е трудно. Аз по принцип нямам проблем с хладнокръвието и кръвта, защото се занимавам от години с бойни изкуства“, категорична е красавицата.

Сценаристите обаче готвели „бойно поле“ в операционната не само за Деси, но и за главните герои мъже – двамата Алексиеви. Как ще се справят, и режисьорите на продукцията не знаят. Само продуцентите са наясно.

Инфо: Вестник България днес