Откраднат живот онлайн и по Нова – еп. 37, 38, 39, 40 от 01, 02, 03, 04.05.2018

Адреналин и битки за бъдещето на МБАЛ „Св. Кирил“ в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“

Иновация в болницата дава нов шанс на д-р Генадиев – тази седмица от 20:00 ч. По NOVA
 
Екшън, любов, откровения и битки ще бъдат в центъра на сюжета в новите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“. Калин Генадиев ще бъде първият хирург със затруднено движение, който ще направи успешна операция с вертикализатор в МБАЛ „Св. Кирил“. Поводът ще го отведе при водещия на „Здравей, България“ – Виктор Николаев, а разговорът ще се превърне в откровение срещу Фотев. Бизнесменът няма да остане безразличен и ще предприеме стъпки, които ще променят бъдещето на болницата.

Междувременно отношенията на д-р Огнянова и д-р Марио Ковачев ще тръгнат в нова посока. Любовният триъгълник между чаровната лекарка и братята обаче ще се бъде отново усложнен от недоразумение с Тони, който все още таи надежди.

Тази седмица зрителите ще видят и звездата на българския автомобилен спорт – Димитър Илиев, който ще зареди с адреналин доцент Захариев и Албена. Необичайната „терапия“ с високи скорости ще се опита да изкара анестезиоложката от най-дълбоките й страхове. Дали тя ще приключи успешно, зрителите ще разберат в новите епизоди от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA. Кадри от снимките на предстоящите епизоди на хитовия български медицински сериал можете да видите в специалния репортаж на „Събуди се“.

Лекарският екип ще се събере за една от най-добрите и дългоочаквани новини – изписването на бебето на д-р Хинова и доцент Мазов. Малко по-късно д-р Генадиев ще приеме пациент, чийто роднина ще се окаже важен човек от миналото на Ина Фотева.

Какви ще бъдат желанията на лекарите и какво ще предприеме Фотев? Кой е човекът, който ще пристигне в болницата и как ще повлияе на решенията на Ина? – зрителите ще видят в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“.

Гледай видео запис онлайн – тук, тук или тук

Информация епизод по епизод:

1 май – Рискована операция очаква майката на Албена

Опасна операция предстои на Надежда. Тя ще отлага влизането в зала, защото чака нотариуса, на когото иска да предаде писмото на Захариев. Ще успее ли да го дочака или операцията вече няма да търпи повече отлагане?

Междувременно Мишева ще дойде в „Свети Кирил“ с изненада за Калин. Когато двамата отварят кашона, ще видят в него уредът вертикализатор. За какво се използва и как ще помогне той на д-р Генадиев?

2 май – Калин си навлича яда на Фотев

След успешната операция с вертикализатора, д-р Генадиев се превръща в сензация и гостува на „Здравей, България“ в премиерния епизод. Освен за личните теми обаче, той започва да говори и за здравеопазването като бизнес, което никак няма да се хареса на Фотев. Ще направи ли нещо по въпроса директорът?

Междувременно Ина разбира от Пенев, че докато лекарите са роптаели срещу нейното решение да намалява разходите, единствено Борис я е защитил. Как ще реагира тя на тази новина?

3 май – Фотев демонстрира своето надмощие

Фотев ще покаже своята власт над Ина. След като тренировката на съпругата му във фитнеса приключва, той решава, че може да се разпорежда с тялото ѝ, въпреки нейното нежелание. Какво ще се случи?

По случай Денят на здравето, Наталия ще покани на вечеря Огнянова, Марио и Тони. Евгения ще стане свидетел на тайната близост между Зорница и Марио пред апартамента, които пристигат по-рано. Ще разбере ли защо отношенията им са тайни и какво ще посъветва Огнянова?

4 май – Високоскоростно изпитание за д-р Войнова

Албена ще трябва да се пребори със себе си. Доц. Захариев вижда, че анестезиоложката приема тежко загубата на майка си и смята да напусне болницата. Той решава да я изправи лице в лице със страха, като я води при негов приятел – рали състезател. Как ще приеме д-р Войнова високоскоростното приключение и ще ѝ помогне ли изживяването?

Междувременно Зорница продължава да настоява пред Марио да приключат с криенето от брат му и той я уверява, че това ще стане съвсем скоро. Ще изпълни ли д-р Ковачев молбата на Огнянова или двамата ще продължат да се крият от Тони?