Откраднат живот от Нова и онлайн – еп. 5, 6, 7, 8 от 06, 07, 08, 09.03.2018

Марта Вачкова: „Откраднат живот” ми донесе драматичната роля, за която мечтаех

Смъртоносната игра „Син кит“, борба за надмощие в болницата и ключови пациенти изненадват лекарите в „Св. Кирил“ – от вторник до петък, в 20:00 ч. по NOVA

„С „Откраднат живот” ми се случи нещо изключително. От студентка мечтая за драматични роли. Знаех, че един ден след комедиите ще дочакам и ролята в този сериал. Тук успях да излея всичките си сълзи“, сподели вдъхновената Марта Вачкова пред Лора Крумова в „Събуди се. Обичаната българска актриса не скри, че най-успешният български медицински серал носи много емоции на екипа и позволява на актьорите да изпитат гамата от емоции, които пълнокръвните образи предлагат.

Тази седмица в „Откраднат живот: Критична точка“ зрителите ще проследят изпитанията на сестра Жекова, която ще попадне в безизходна ситуация с лихварите на Васко. Приятелите й в болницата обаче няма да я оставят и ще потърсят свое разрешение на проблема. Междувременно в отделението ще постъпи един специален човек за Тони Ковачев, а Марио ще направи опит да изясни отношенията си с д-р Огнянова. Новият финансов директор – Ина Фотева, ще продължи да внася екстравагантни промени в болницата, които няма да се харесат на лекарите и ще провокират нови словесни двубои. Един от сериозните казуси на седмицата ще бъде приемането на дете, останало на последната стъпка от смъртоносната игра „Син кит“.

Какво ще се случи със сестра Жекова? Ще успее ли Ина Фотева да намери златната среда или ще продължи да се движи в „критичната точка“ в болницата? – зрителите ще разберат тази седмица от 20:00ч. по NOVA.

Гледай видео запис онлайн – тук, тук или тук

Информация епизод по епизод (допълва се):

Еп. 5: Призраци от миналото на Тони изплуват в “Откраднат живот: Критична точка”

Тайни от миналото на Тони ще бъдат разкрити от д-р Огнянова в “Откраднат живот: Критична точка”. В премиерния епизод двамата лекари ще се опитат да помогнат на наркозависимия мъж, който посети болница “Св. Кирил”, а след това Тони Ковачев проследи. Каква е връзката между двамата? И как ще завърши тази авантюра?

Междувременно сестра Жекова затъва все повече заради дълговете си към лихваря. Ситуацията се влошава още повече, когато се оказва, че парите, които Евгения ѝ зае, за да плати дълга си, са изчезнали. Сестра Жекова е притисната до стената и е готова на всичко, за да избегне разправата с лихваря, но дали ще успее да намери изход от патовото положение?

Еп. 6: Нов конфликт назрява между д-р Мазов и д-р Хинова

Отношенията между д-р Хинова и д-р Мазов отново са в риск в “Откраднат живот: Критична точка”. В премиерния епизод Ваня продължава с плановете си да раздели двойката. Какво е намислила този път и дали ще успее?

Ина Фотева също продължава с плановете си за нововъведения в болницата и опитите си да спечели уважението на лекарите. Новата ѝ идея обаче ще предизвика само смях и подигравки, а междувременно тя ще трябва да се справя с проблеми и на домашния фронт.

Тони пък не може да се освободи от мислите за Мона и отново ще я потърси в свърталището на наркоманите. Ще успее ли този път да установи контакт с нея?

Еп. 7: Драматични ситуации в „Откраднат живот: Критична точка“

Редица напрегнати моменти очакват зрителите в премиерния епизод на „Откраднат живот: Критична точка“. След като Тони намира Мона в изоставената къща, той я води в болницата за преглед. Каква ще бъде диагнозата?

Междувременно отношенията между д-р Огнянова и Марио Ковачев продължават да бъдат обтегнати и неясни. Зорница ще го повика под претекст, че има нужда от консултация за пациент. Какво обаче ще иска да му каже тя?

Еп. 8: Калин и Наталия се завръщат в „Откраднат живот: Критична точка“

Любимата двойка Калин и Наталия ще се завърнат в премиерния епизод на „Откраднат живот: Критична точка“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Вече разрасналото се с един член семейство ще бъде най-хубавата изненада за някого от екипа на „Св.Кирил“. Кой е той и какъв е поводът?

Васко също ще се завърне в болницата, но срещата с него няма да бъде и наполовина толкова приятна, още повече за сестра Жекова. По свое желание ли се е завърнал той и какво иска от Магда?

Междувременно Тони ще разкрие на Огнянова откъде познава Мона, как са се развили отношенията им и какви са били житейските последствия за рентгенолога. Какво се е случило между тях?