Откраднат живот от Нова / онлайн – еп. 17, 18, 19, 20 от 27, 28, 29, 30.03.2018

Доктор Огнянова става модел в новите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“

Доктор Калин Генадиев се среща лице в лице с новия си живот след инцидента

Диана Димитрова ще влезе в ролята на модел в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“. Актрисата ще облече ефирни рокли, превръщайки се в зашеметяваща муза, а мястото на снимките ще бъде повече от нетипично. „Красотата на д-р Огнянова не може да остане незабелязана дори и в лекарска престилка. Необичаен посетител ще я провокира да излезе от познатото амплоа“, коментират от продукцията.

Тази седмица феновете на хитовия български медицински сериал ще видят и последствията от инцидента с доктор Калин Генадиев. Един от най-успешните лекари на МБАЛ „Св. Кирил“ ще осъзнае, че ще остане неподвижен и животът му драстично ще се промени. Наталия ще се изправи пред огромната трудност да овладее емоциите на Калин, а инвалидната количка ще се окаже труден, но неизбежен избор в неясното бъдеще на младото семейство. Напрежението между доктор Хинова и доцент Мазов ще продължи да нараства, а главният замесен ще бъде отново Ваня. Междувременно бремеността й ще попадне в критичната точка, която ще провокира мобилизация в спешното отделение. Верижка с кученце ще бъде разменна монета между д-р Тасев и Ина Фотева. Двамата ще продължат да се сближават, разкъсвани от разума и желанието за интимност. В разплитането на взаимоотношенията в болницата участие отново ще вземе жената, която бди над лекарите – сестра Жекова.

Как ще се справи Калин Генадиев с едно от най-големите изпитания в живота си? Ще се задълбочат ли отношенията между Ина Фотева и д-р Тасев? – Зрителите ще раберат в новите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис онлайн – тук, тук или тук

Епизод 17, 27 март – Тежко възстановяване за Калин Генадиев

Д-р Генадиев продължава да се бори с травмата от нападението и в премиерния епизод на „Откраднат живот: Критична точка“. София, Наталия и Евгения ще опитат всячески да помогнат на Калин да се изправи, но ще успее ли? Как ще се справи с новината, че може да остане завинаги парализиран и какво ще реши да прави с живота си?

След като успява да скара сериозно Хинова и Мазов, Ваня решава да бъде мила и добра и отива до болницата, за да посети Стефан. Там обаче друга пациентка я разпознава, но бременната жена очевидно иска да избегне разговора с нея. Откъде се познават двете с Ваня?

Епизод 18, 28 март – Д-р Тасев изпитва нови емоции

След болезнената раздяла с Вяра, Борис ще си позволи отново да изпита чувства в премиерния епизод на „Откраднат живот: Критична точка“. Когато за пореден път след операцията преглежда Ина, тя го пита дали се интересува от астрология. Какъв ще бъде отговорът му и какво ще направи Борис, за да покаже симпатиите си към нея?

Кръстева пък започва разследване след като близката ѝ споделя, че познава Ваня от психодиспансера. Тя ще опита да намери информация от мястото, където е лежала сурогатната майка, но дали ще успее? Какво ще се случи междувременно в отношенията между Ваня, Хинова и Мазов?

Епизод 19, 29 март – Калин и Наталия изправени пред нови трудности

Поредна трудност в отношенията между Калин и Наталия след инцидента предстоят в премиерния епизод. Двамата ще опитат да върнат сексуалната си интимност, но ще бъде ли успешен опитът им предвид обстоятелствата?

Междувременно Лора ще разбере, че са приели Ваня в болницата и директно отива при Мазов. Той ще ѝ сподели, че психическото ѝ състояние е лабилно, а Кръстева пък ги съветва да я оставят под наблюдение след разкритията, които прави за миналото ѝ.

Епизод 20, 30 март

Случаят на Калин ще се превърне в една от основните теми в новия епизод на хитовия български медицински сериал. Зрителите ще видят и първите стъпки на Наталия за облагородяване на болницата за хора в затруднено движение. Доцент Мазов ще получи нова информация за Ваня и нейното клинично състояние, в което историята ще се окаже по-заплетена от предполагаемите факти. Доктор Хинова ще се яви на изпит, който ще бъде ключов за професионалното й бъдеще. Как ще се справи тя? Какво ще се случи с отношенията й с доцент Мазов? Зрителите ще разберат в новия епизод на “Откраднат живот: Критична точка“.