Откраднат живот от Нова/онлайн – с. 4 еп. 41, 42, 43 от 05, 06, 07.12.2017

Българският сериал „Откраднат живот: Чуждо тяло“ за пореден път ескалира зрителския интерес

Противоречия и професионални сблъсъци провокират емоциите в болницата с наближаващия финал на сезона

На прага на развръзките в четвъртия сезон на най-успешния български медицински сериал, интересът към него непрекъснато нараства. През изминалата седмица „Откраднат живот“ постигна най-високите си резултати сред българските зрители от старта на сериала през 2016 година, сочат данните на международната независима пийпълметрична агенция Нилсен Адмосфер България. Този е и най-предпочитаният до момента сезон не само сред активното население (18-49 г.), но и сред всички зрители в България (4+). Средният аудиторен дял на „Откраднат живот – Чуждо тяло“ е с 8% по-висок от средния дял общо за предходните три сезона, а ръстът сред активното население (18-49 г.) е 14%.

Категоричен е успехът на „Откраднат живот” и сред активното население в България – той е най-гледаният български сериал от 2014 година насам.

Високото качество на продукцията, която се снима със средства на киното, звездният актьорски състав и силният сюжет допринасят за убедителното й представяне сред зрителите. С „Откраднат живот” и премиерите на другите мащабни кино и телевизионни проекти, които се реализират с подкрепата на NOVA, медията сложи основите на нова за страната тенденция на завръщане на интереса към родните филми.

Две седмици преди финала на „Откраднат живот: Чуждо тяло“, професионални сблъсъци ще провокират полюсни емоции в болницата. Иновациите в МБАЛ „Св. Кирил“ ще се превърнат в основна дискусия, последвана от сериозни сблъсъци между лекарския състав. Пневматично-вакуумна транспортна система, която да се грижи за преноса на лекарства в болницата и роботът “Да Винчи” ще бъдат дългоочаквани подобрения за едни и нежелани проекти за други. Във вихъра от противоречия ще се озоват директорът на болницата – доцент Банков, Виолета Захариева и доцент Захариев. Историята на сестра Жекова и нейният обожател ще изкара наяве истини, които ще изправят пред нова дилема Магда. Междувременно, в спешното отделение ще пристигне съпругът на д-р Романова, предизвиквайки я да забрави огорчението и личните отношения. Професионализмът й ще бъде заложен на карта в трудна ситуация с един от най-близките й хора.

Кой ще надделее в битката за промени в болницата? Ще се справи ли д-р Романова с изпитанието и какво решение ще вземе сестра Жекова за своето бъдеще? – зрителите ще разберат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Чуждо тяло“, от 20:00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 41 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 42 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 43 онлайн – тук, тук или тук