Откраднат живот с. 3 еп. 38, 39, 40, 41 с онлайн видео от 25, 26, 27, 28.04.2017

Наум Шопов-младши: „Откакто участвам в „Откраднат живот: Възмездието“ се сещам изключително често за дядо ми“

Неочаквана изненада променя сватбените планове на д-р Хинова и д-р Мазов в епизодите от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA

„Откакто участвам в „Откраднат живот:Възмездието“ се сещам изключително често за дядо ми. Спомням си как ни разказваше различни истории от неговите млади години в актьорската игра. Той беше много щастлив от желанието ми да уча медицина. Вярвам, че щеше да се радва и за опита ми като актьор“, разказа Наум Шопов-младши в „Комбина“ по NOVA. Внукът на големия български актьор представи и половинката си Теа, с която са заедно от близо 5 години. Двамата се познават още от училище, но любовта им започва по-късно. Бъдещият лекар добави, че именно ролята в сериала му е помогнала да бъде по-общителен и извън кадър. „С Луиза излизаме по-двойки, разбираме се много добре. Благодарна съм й, че помогна на Наум да се почувства по-спокоен на терен“, разказа половинката му Теа, която се познава и с двете му екранни партньорки – Луиза Григорова и Ралица Паскалева. След още 5 години двамата се виждат с няколко деца и много кучета, а Наум Шопов-младши – като успешен хирург.

В епизодите тази седмица от 20.00 ч. по NOVA зрителите ще проследят вълненията на д-р Хинова и д-р Мазов около предстоящата им сватба. Д-р Хинова ще направи неочаквана изненада на неврохирурга, която ще промени бъдещите им планове. Евгения Генадиева ще прекрачи прага на болницата, за да заеме новия си служебен пост. Виолета Захариева и Богданов ще претърпят истински сблъсък на интереси и машинации в ключови за двамата сделки.

Как ще се развият отношенията на влюбената двойка? Каква ще бъде позицията на Евгения в болницата и ще успее ли Виолета да преодолее всички пречки за сбъдването на целите си? – ще разберете тази седмица в „Откраднат живот: Възмездието“ по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 38 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 39 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 40 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 41 онлайн – тук, тук или тук