Откраднат живот сезон 3, Възмездието – Какво да очакваме?

“Възмездието” – третият сезон на най-успешния български сериал на Нова тв “Откраднат живот”, започва на 20 февруари.

Името, под което новите серии ще се излъчват, само̀ подсказва какво ще се случва в тях. Предстоят гигантски сблъсъци за героите, а съдбовни ситуации ще преобърнат живота на някои от тях, казва режисьорът Павел Веснаков.

“Смятате ли, че най-близкият човек на д-р Генадиев ще го издаде, предавайки собствения си баща? Знам ли, може и да изненада всички нас”, спомена пред Нова тв Стоян Алексиев, който е в ролята на д-р Генадиев.

С полицейска униформа ще се появи актьорът Димо Алексиев. Защо героят му Калин Генадиев сменя лекарската престилка, след като баща му остана шеф на болница „Свети Кирил”?

Поредната порция епизоди ще преминат под щампата на възмездието, издават от екипа на продукцията. „Често влагаме в думата негативен оттенък. Всъщност това е следствието от взетите решения. Дали те са били добри или лоши? Съдбата ще реши, а тя е главен герой в нашия сериал”, обясни продуцентът Евтим Милошев, като допълни, че и в следващия сезон сериалът ще продължи да засяга важни социални теми.

„Захариев свали само една маска, тепърва ще показва някои от многото други свои лица“, обеща и Емил Марков.

“Откраднат живот” е първият медицински сериал, сниман у нас. Завръзката му е изключително любопитна, тъй като показва размяна на новородени в болницата. Прави я израждащият лекар, като той е баща на болнавото момченце и взема по-здравото. Съдбата обаче решава, че ще събере след време тримата. Момчетата стават лекари и започват работа под ръководството на бащата д-р Генадиев. Третият сезон на сериала ще се излъчва от 20 ч.

По инфо на вестник 24 часа и вестник Монитор