Откривателят на ХИВ със сензационни разкрития по bTV

Проф. Люк Монтание в специално интервю за зрителите на „Духът на здравето”

Тази неделя в „Духът на здравето” очаквайте ексклузивно интервю с проф. Люк Монтание и сензационната му теория за възможността ДНК да предава структурата си от разстояние. В предаването ще научите още за здравословния ефект на танците и как да се грижите за ставите си.

Има ли приятен начин да лекуваме тялото и душата си и каква е лечебната сила на танца? За непопулярната у нас танцово-двигателна терапия, за помощта й в битката с едни от най-разпространените заболявания днес, за положителния ефект при подрастващи и възрастни хора – разговаряме в рубриката ни „Изкуство и здраве”. Наш гост е Галена Великова – треньор по спортни и латиноамерикански танци, хореограф и международен съдия.

Съвременните статистики показват, че 80% от населението на света, поне веднъж в живота си страда от кризи на опорно-двигателния апарат. По своята честота тези болки се нареждат на трето място след главоболието и умората. Как да опазим ставите и има ли ефективен метод за хрущялна регенерация? Как и защо се стига до тазобедреното ендопротезиране? Опасно ли е да се отлага смяната на тазобедрената става? Какво означава ревизионно ендопротезиране, кога и защо се налага – разговор с д-р Бисер Бончев – началник отделение по ортопедия и травматология.

Проф. Люк Монтание в специално интервю за зрителите на „Духът на здравето”. Световноизвестният френски вирусолог, откривател на ХИВ, вирусът на СПИН и лауреат на Нобелова награда, споделя своите сензационни виждания, свързани с ДНК, електромагнитните вълни и лечебния потенциал на водата. Възможно ли е, да откриваме и лекуваме болести по електромагнитните сигнали, които ДНК излъчва във водната молекулата?

Отговорите очаквайте тази неделя, точно в 7.

Гледай видео запис от предаването онлайн