Открий любовта! ДесиСлава и „Романтика“ те канят на „Авантюра“

На 11 ноември, The Cotton Club и радио Романтика Ви канят на парти “Авантюра” с ДесиСлава

Първите двама, открили своята половинка в The Cotton Club, ще спечелят романтичен уикенд в зимен курорт и орисията на ДесиСлава

На 11 ноември, The Cotton Club в Студентски град ще бъде домакин на популярното парти “Авантюра”, организирано от радио Романтика.

В центъра на купона ще блести неустомата фолкдива ДесиСлава, която обещава да разтупти сърцата на всички гости с любовните си изпълнения. За пореден път романтичното радио ще събере слушателите си на парти, чиято цел е да запознае авантюристите, участвали в едноименното радиопредаване.

Купонът ще стартира в 23:30 ч., а на сцената на звездния The Cotton Club, освен ДесиСлава, ще вземат участие и танцьорите от формация „Dangers”, с горещо шоу за всички присъстващи.

Намерете своята половинка сред участниците в парти Авантюра! Ако си Ромеоq открий своята Жулиета, а всяка Дулсинея своя Дон Кихот! Двойката, която първа се качи на сцената при звездата на вечерта ДесиСлава, ще получи и голямата награда на радио Романтика – романтичен уикенд за двама в популярен зимен курорт у нас.

Елате на среща в The Cotton Club, вход свободен!

Следващата сряда, 18.11, в The Cotton Club ще гостува звездният дует Устата и Софи Маринова! За първи път Устата ще представи своята “дреха от бъдещето” на сцена.

Вижте първия киберкостюм “Space Jack” отблизо, дни преди представянето му в новото видео на Устата “COM.PRESS”!