„Отличен (6)“ – на път да засенчи всички хитове на Тони Стораро!

Тони Стораро отново на върха на класациите и надълбоко в сърцата

Новият хит на Тони СторароОтличен (6)” върна Човека-глас на челните места в редица чартове.

„Пълна шестица заслужава Тони Стораро за новия си хит – „Отличен (6)” излезе в началото на декември и до края на месеца успя да набере толкова голяма скорост, че да оглави месечния чарт на хитовете” – пишат в списание „Нов фолк”.

Парчето е на първо място в класацията за месец декември на Фен ТВ, на DJ Stamen (Plazza Dance Center – София), както и на DJ Stuffi & DJ Mitaka (Биад – София).

Отличен (6)” печели и „Класацията за най-силна песен от творчеството на Тони Стораро” във фен страницата на изпълнителя във facebook.

Само за 20 дни, през които почитателите на Тони Стораро са гласували за тази класация, „Отличен (6)” успява да надмине другите хитове на Големия Тони и да завоюва първото място.

Песента се оказва и повод за присъединяването на много фенове на Стораро към страницата на певеца във facebook. За период от девет месеца там са се събрали повече от 3000 фенове на Тони, като техният брой непрекъснато се увеличава.

Успехът на „Отличен (6)” е поредното доказателство, че Тони Стораро е един от най-харесваните изпълнители в поп фолка и че всяка негова песен става все по-голям хит.

Виж отново „Отличен (6)“ от тони Стораро: