Отменям сватба, за да спечеля „Мис национален отбор“!

Служителка на ПФК „Лудогорец“ мечтае за короната „Мис национален отбор“

Кандидатката е готова да захвърли брачната халка в името на титлата

Кастингът на „Мис национален отбор“ е към своя край, но този последен ден от него се оказа най-вълнуващият за съдиите. Четвъртият епизод на риалити шоуто, който ще бъде излъчен по БНТ 1 от 17.20 часа и по БНТ HD от 19.00 часа, ще изненада зрителите с неочаквани кандидатури и за пореден път ще ги убеди, че „Мис национален отбор“ е един нестандартен конкурс. Този път неоспоримото многообразие от възраст, мотивация и пол се допълва и от разнообразните таланти на кандидатките.

Четвъртият гост-член на журито е небезизвестният Теодор Салпаров, който прие функцията си на съдия в конкурса много насериозно и дори лично взе участие в предизвикателствата към момичетата. Тази вечер в епизода феновете на формата ще видят как либерото на националния отбор по волейбол ще премери сили с друг кадър на Националната спортна академия и кандидатка за Мис в сложно физическо упражнение. Дали претендентката за титлата ще отстъпи на спортиста или ще се справи ще се окаже решаващо за това дали тя ще продължи към тренировъчния лагер.

За журито ще се окаже доста трудно да прикрие искрената си изненада от готовността на кандидат-миска да захвърли брачната халка, за да изравни шансовете си с другите кандидатки за короната. Претендентката е технически сътрудник в ПФК „Лудогорец“ и приема ежедневния си контакт с футболистите като голямо приключение. За да продължи напред обаче, красавицата, която познава спорта отблизо, преди всичко ще трябва да получи развод от мъжа си.

Последният ден на кастингите крие и още изненади. Журито ще посрещне професионална каскадьорка и титулярка на баскетболния отбор „Лукойл Нефтохимик“ – Бургас, които ще вдигнат летвата много високо и ще направят задачата на журито още по-трудна.

Гледайте риалити шоуто „Мис Национален Отбор“ всеки ден от 17:00 часа по БНТ1 от 17:20 часа и само тази вечер, 27 юни, по БНТ HD от 19.00 часа.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: , ,