„Отплата“ по Нова създава вестник, за да отмъсти

Вестник прави скандално разкритие в осмия епизод на „Отплата”

Александър Георгиев се добира до шокираща информация за дейността на своя най-голям противник – бизнесменът Атанас Димитров

В осмия епизод на „Отплата” разследване на вестник ще стигне до сензационно разкритие за един от най-големите врагове на главния герой Александър Георгиев (в ролята Велислав Павлов) – бизнесменът Атанас Димитров (в ролята Милен Миланов). Димитров е истинският виновник за тежката катастрофа, заради която Александър е осъден за престъпление, което не е извършил.

Александър и Христо набират все по-голяма скорост и увереност в реализирането на плана за отмъщение. Двамата са вече официални собственици на вестник „Часове”, който ще използват като мощно оръжие срещу своите противници. С помощта на амбициозната журналистка от медията Людмила (в ролята Йоанна Темелкова), бандата ще се добере до шокиращи факти за работата на фондация „Невена Димитрова” – благотворителна организация в помощ на пострадали от катастрофи, която Атанас създава след смъртта на съпругата си. Разкритията показват нередности в дейността на фондацията, свързани с фиктивни дарения.

Междувременно дъщерята на Атанас Димитров – Ана (в ролята Стефания Кочева) подготвя важен благотворителен бал на фондацията, а Десислава (в ролята Ива Янкулова) получава първата си задача на изкусителка, с която ще се опита да се добере до семейството на д-р Боянов (в ролята Валентин Балабанов).

Как ще се справи със заданието Деси и ще се окаже ли, че и Ана има участие в измамите на благотворителната организация на баща си? Ще се осмели ли Александър да стигне до края в разследването си за Атанасов и ще излязат ли още нечисти сделки на екрана, зрителите ще разберат на  24 април, в 21.00 ч. по Нова ТВ.

Гледай видео анонс онлайн

Гледай видео запис от епизода онлайн

 
По темата: