Отрезвяват Елена Петрова със „Златен скункс“

Водещият на италианските “Господари на ефира” на гости на българските си колеги в петък

В четвъртък – „Златен скункс” за Елена Петрова

Водещият на “Стриша ла нотиция” – италианското “Господари на ефира” Ецио Греджо ще гостува в петък вечер на българските си колеги, по покана на продуцента Джуди Халваджиян. Предаването по изключение ще започне в 22:30 часа, а от сеньор Греджо ще научим тайната на дълголетието на италианските „Господари”. Той е едно от лицата на шоуто на Антонио Ричи, още от  първия  му брой  на 7 ноември в далечната 1988г.

Греджо е един от най-популярните италиански актьори, а също така е писател и журналист, с над 30г. кариера в телевизията и киното. Работил е съвместно с Мел Брукс и Лесли Нилсън. От 2001г. насам Греджо е президент и организатор на Филмовия фестивал Монте Карло де ла Комеди, международен филмов фестивал, посветен изцяло на комедията. Носител е на пет филмови награди както и на отличията“Tellegatto” – италианските Оскари за телевизия.

Ецио Греджо е в България не само за да гостува на Зуека и Рачков, а и по повод заснемането на първия италиански 3D филм.

В четвъртък пък ще видим как чаровната актриса от нашумелия български сериал “Стъклен дом” – Елена Петрова получи „Златен скункс”. Поводът репортерът на “Господари на ефира” Боби Ваклинов да я посети със симпатичната статуетка е скандала около нея, след като от КАТ я заловиха да шофира със сериозно наличие на алкохол в кръвта и й отнеха шофьорската книжка за една година. Как Боби я откри след десетдневно търсене и какво му обеща тя – ще видим в четвъртък от 22.30 часа.

* в четвъртък и петък (5 и 6 май) „Господари на ефира” ще се излъчва извънредно от 22:30 часа!