„Отчаяните съпруги“ разплакаха Анелия в ефир (+ВИДЕО)

Анелия бе първият гост на „Отчаяните съпруги“ Вихра и Даниела за новата година

Още в първите минути на разговора певицата побърза да се извини на феновете. „Съжалявам, че не можах да изкарам албума си през 2009-а, но пък 2010-а всички ще имат възможност да го чуят. Малко се забавихме с реализирането на една част от текстовете“ – заяви Анелия.

Едно от изживяванията през 2009-а година, което Анелия никога няма да забрави, е тръгването на предучилищна на дъщеря ú Ивон. „Аз бях адски развълнувана, може би повече от детето. Това беше едно невероятно изживяване“ – сподели емоцията си певицата.

Без свян Даниела попита Анелия „Искаш ли да станеш певица на годината?“, също толкова откровено певицата отговори „Разбира се, че искам! Аз не обичам да съм по средата, аз съм човек, който е лидер. Първата буква от азбуката е моята, числото на живота ми е 1, родена съм на 1 юли. Мисля, че за един изпълнител певица на годината е една от най-престижните награди.

Миналата година моята фирма ми даде награда, която обединява – певица, албум и хит на годината, но… аз гледам глобално на нещата, не желая да съм „Певица на годината“ една или две години. Искам да съм обичана от  хората, да остана във времето като изпълнител“ – каза Анелия.

Изненадите са нещо типично за „Отчаяните съпруги“. Анелия не се размина, нейният сюрприз бе обаждане от майка ú, което протече изключително емоционално и Ани се разплака в ефир.

Виж видео от предаването:

Инфо от Signal.bg