„Отчаяните съпруги“ разплакаха Елена, като за последно (ВИДЕО)

Кой би предположил, че само споменът може да разстрои певицата?! Ето, на това се казва любов!

Отчаяните съпруги“ разплакаха Елена в ефира на „Нова телевизия„, забеляза Signal.bg. Певицата се просълзи на въпроса дали още обича композитора Велислав Драганински, с когото имаха сериозна връзка допреди малко повече от половин година. Певицата не изключи възможността след години с Велислав отново да се съберат, но на този етап кариерата и на двамата не им позволява да бъдат заедно.

Преди време Би Би Си излъчи репортаж за поп-фолк музиката с участието на Елена в него. Певицата сподели, че извадила късмет да е в заведението, в което медията решила да снима. Въпреки че в репортажа се говори за най-слушаната българска музика, Елена е на мнение, че фолклорът е това, с което сме известни в чужбина.

„За мен фолклорът е визитната картичка на България. Поп-фолкът е най-слушаната музика, но в чужбина ни знаят с фолклора“ – заяви Елена.

Би Би Си определя поп-фолка като „гузното удоволствие на българина” – защото официално никой не слуша, а де факто тематичните клубове са препълнени.

Какво се случи в студиото? Какво накара водещата Вихра да възкликне „Добре, просто исках да попитам сега…”, Даниела – да се извинява, а на помощ да се притекат салфетките и утешителните прегръдки? Виж прикаченото видео!

„Еми обича го!” – заключиха двете съпруги на Иван и Андрей, минути преди да се оттеглят към лятната си ваканция.

Използвано е инфо на Signal.bg

Виж видео от „влажното“ участие на Елена – дали човек може да се разплаче от щастлива, споделена, изживяна любов?