Отвличат и изтезават Радко и Спас в „Столичани в повече“

Кой желае смъртта на кмета Лютов – в „Столичани в повече”, сряда, по bTV

Още по-настървена в опитите си да раздели Андрей и Мария ще бъде Славка в следващия епизод на „Столичани в повече” по bTV. След като младите влюбени бяха хванати в неудобна ситуация насред хола на семейство Лютови, кметът и жена му вече са сигурни, че нещата са тръгнали в сериозна посока и е време тази връзка да бъде прекратена.

Единствено Йовка ще застане на страната на любовта и ще даде ценни според нея съвети на Мария. Какви ще бъдат те и ще се вслуша ли дъщерята на Рангел в тях, ще стане ясно в сряда от 21:00 часа по bTV.

С първия си голям страх след поемането на кметския пост ще се сблъска Йордан. Редица странни обстоятелства ще го убедят, че той е на път да стане жертва на политическо убийство.

Прибързаността на Радко, който натопи Спас пред Желязко-Цезара за откраднатата статуя, ще му изиграе лоша шега. Той и съседът му ще преживеят кошмара на отвличането и изтезанието, без да имат вина.

Пацо и Гълъбина ще се запалят по здравословния начин на живот и ще се впуснат в усилени тренировки. Как ще реагира Рангел на новите възгледи на съпругата си – в „Столичани в повече”, сряда, 21:00 часа по bTV.

Гледай видео анонс онлайн

Гледай видео запис от предаването онлайн