Падението на една звезда: ВИДЕО от концерта на Уитни Хюстън

Реакциите към звездата са две: съжаление и „искаме си парите!“

Завръщането на Уитни Хюстън предизвика остри критики от страна на феновете й.

В нощта на първия си концерт от турнето „Само любов“ в Австралия, певицата не предложила на зрителите си дългоочакваното шоу и те си тръгнали разочаровани. Почитателите на Уитни определиха изпълнението й като слабо. Тя изглеждала изтощена още след изпълнението на първите си две песни. По средата на шоуто си устроила  20-минутна почивка и качила на сцената брат си Гари Хюстън да пее вместо нея.

Феновете й бомбардираха социалните мрежи Twitter й Facebook с негативни коментари за фалшивото пеене и неадекватното й поведение. Някои дори поискали да си върнат парите за билетите.

От началото на  кариерата си Уитни Хюстън е продала над 170 милиона копия от албуми, сингли и видеа. Злопутребата й с дрога и драматичната връзка с бившия й съпруг  Боби Браун сложи отпечатък върхи физическото и психическото здраве на 46- годишната звезда.
Междувременно говорителят на Уитни, Андрю МакМанус съобщи, че тя се чувства прекрасно и е изненадана от слуховете, че е болна. Той заяви, че певицата се чувства добре и не е уморена от концерти.

Инфо: BLife

Видео от концерта…

 
По темата: ,