„Пак те искам“ – новият хит на Тони Стораро и Теодора (инфо + видео)!

Тони Стораро влиза в затвора, Теодора страда за него

Истински екшън във видеото към новия им дует „Пак те искам”

Теодора и Тони Стораро ще зарадват феновете си с  дългоочаквания си втори дует „Пак те искам”. Звездите на Diapason Records вече могат да се похвалят с атрактивно видео, което може да бъде гледано от днес в ефира на Фен ТВ.

След успеха на първия си съвместен проект „Престъпление” звездите на Diapason Records решиха отново да се изявят в тандем. Този път заложиха на по-бърза песен, която очакват да се хареса още повече на техните почитатели.

Тъй като парчето е по-динамично, двамата много искали и видеото да носи същия заряд. Режисьорът Ненчо Касъмов предложил да направят един мини филм и певците веднага се запалили по идеята.

В лентата Тони Стораро играе по-интересната роля. Той е човек, забъркал се в престъпление с много пари и в крайна сметка попада в затвора.

Във видеото синеоката Теодора пък се въплъщава в образа на негова половинка, която не изостава възлюбения си при никакви обстоятелства и неутешимо страда, че той е „зад решетките”.

Клипът пресъздава мини вариант на един класическия екшън – нахлуване на органи на реда, арест, затвор, бой, високи скорости и всичко, което вдига адреналина до краен предел. Видеото в крайна сметка приключва с хепи енд.

В началото Тони Стораро бил малко притеснен от идеята да изиграе престъпник, който попада в затвора.

„Досега не съм влизал в такава роля – на лошия, който е забъркан в криминални деяния, бие се, а същевременно е лудо влюбен в една жена”, откровено признава Тони Стораро. „Но пък беше предизвикателство да се опитам да го изиграя. Дано съм се справил добре и почитателите да го оценят.”, допълва още той.

„Много ми допадна идеята за клипа още, когато я чух. Досега не съм пресъздавала в моите клипове подобен екшън сюжет и бях много развълнувана. Страшно ми беше интересно какво ще се получи и мисля, че резултатът е доста интересен. Надявам се и на феновете да им хареса.”, сподели Теодора.

Освен примата на Diapason Records и Човекът-глас в клипа към „Пак те искам” участват около 40 статисти. Във видеото има външни снимки на няколко локации, както и кадри, заснети в студио, в което декорите са създадени специално за клипа.

Виж клипа:

„Пак те искам”
музика: Стеван Симонович, текст: Диян Георгиев, аранж.: Даниел Ганев.
режисьор: Ненчо Касъмов, оператори: Борислав Стоянов и Крум Първанов;  стайлинг: Тони, грим: Аделина и Бони, коси: Стела