„Пълно перде“ на Емануела – нов хит от Фен ТВ, видео

Пълно перде – новият хит на Емануела

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=rrOKakqdm3s

Няколко дни след грандиозната промоция на третия си самостоятелен албум, състоял се на 12-ти юли в Равда, клуб Час Пик, Емануела зарадва всички свои фенове с лайв версия на една от най-чаканите песни – „Пълно перде”.

Очертаващият се летен хит е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев, а текстът е дело на Росен Димитров. Именно с този тандем Емануела създава едни от най-големите си хитове, намерили място в албума й, носещ нейното име: „Ром-пом-пом“, „Емануела”, „Тръпката”, „Таралеж” и още много други.

„В този живот съм разбрала едно – трябва да си „пълно перде” и да не ти пука от нищо, за да оцелееш. В него няма място за слаби хора и хленчене” – споделя звездата на „Ара мюзик”, която неведнъж е доказвала на дела думите си.

В лайв версията на „Пълно перде” феновете, които не успяха да отидат на промоцията на Емануела в Радва, ще могат да усетят малка част от атмосферата на впечатляващото събитие. А тези, които искат да се насладят на грандиозния спектакъл на живо, могат да го направят този петък във Варна – клуб „Час Пик”.

„И помнете – във всяка ситуация трябва да сте „пълно перде” и животът ви ще бъде незабравим” – споделя изпълнителката на „Тръпката”.

Новия летен хит е включен в албума на певица, който е на пазара от 17 юли, а видеореализацията на парчето вече се излъчва по Фен ТВ.

След участието си в „Къртицата“ Емануела сериозно обмисля отказ от поп-фолк кариерата, а това дори бе обявено официално в ефир. Дали обаче признанието се е оказало чист пиар, предстои да разберем.

 
По темата: ,