Папарак Николета засне колите на звездите на „Планета“

13 попфолк звезди уловени в папарашката мрежа на “ПОВЕРИТЕЛНО ОТ NL”

Жени  Каланджиева: „Искам медиите да ме оставят на мира!”

Тази събота, 7-ми декември, в горещия телевизионен таблоид Николета Лозанова ще покаже 13 фолк-икони.

В ексклузивни папарашки кадри от рождения ден на Телевизия Планета, единствено Лозанова успява да улови изпълнителите минути преди най-голямото музикално събитие на годината. В „Поверително от NL” водещата ще разкрие всичко – придружители, антураж, фенове, лакомствата, с които фолк-звездите се подкрепят преди концерта, както и с какви коли пристигнаха на събитието.

Само в „Поверително от NL” Жени Калканджиева разкрива събраха ли се с Тачо. Даде ли Калканджиева шанс на неверния си съпруг? Ще научи ли синът им за сътресенията в брака? Каква е цената на истинското щастие за шестата по красота в света?

За първи път ще бъдат показани необработени кадри от партито за рождения ден на Николета Лозанова. Пред камерата на „Поверително от NL” ще застане една от най-скандалните жени в България. Ваня Червенкова разказва за битките на една самотна майка, за трудностите и препятствията и за първи път се показва открита и ранима пред приятелката си Евгения Калканджиева. Ваня Червенкова коментира слуховете за най-желаният мъж в България: „Мариан Кюрпанов крие сексуална принадлежност, която не е обидна. Имам твърди доказателства.  Ако има претенции към мен – отиваме в Районния съд!”.

„Поверително от NL” – градът е голям и папараци дебнат отвсякъде!

Гледайте телевизионния таблоид всяка събота, от 22:00 часа по TV7

Гледай видео запис от предаването онлайн