Папараците на Николета от ТВ7 вбесиха Мика Стоичкова

Мика Стоичкова скочи срещу Николета Лозанова във Facebook

Голямата дъщеря на футболната легенда Христо Стоичков – Мика, която през 2012 г. се завърна в България след дългогодишно пребиваване в Испания, изрази отношението си към Николета Лозанова и шоуто й „Поверително от NL“, публикувайки недвусмислен пост в личния си профил във Facebook.

Повод за емоционалния изблик на Мика Стоичкова в социалната мрежа по всяка вероятност е видео анонсът за предстоящото издание на предаването на Николета Лозанова на 9 ноември.

В рекламния клип за секунда се появява и настоящата интимна половинка на Мика – актьорът Иво Аръков, познат на телевизионните зрители най-вече покрай участието му в драматичния сериал на bTV – „Фамилията“.

Самият Иво Аръков анонсира официално връзката си със Стоичкова по време на гостуването му при Росен Петров в „Нека говорят… “ през септември 2013 г. У нас Мика се изявява като телевизионна водеща и моден стилист.

„Уважаема госпожо Лозанова тире Божинова тире Еламеритни, с риск да не оцелея след сблъсъка с вашата ценностна система и с вашите тъжни представи за реалност, искам да Ви кажа няколко думи.

Виждам, че сте потънала до уши в мисията си да извисите духовното равнище на нацията ни, виждам и, че нацията ни много не се дърпа на това душевно изнасилване. Виждам и папараците Ви пред моя дом всеки ден. Не разбирам обаче, защо трябва да съм тема на вашето “Two thousand and late” предаване? Нито съм „звезда“, нито пък съм звезда. Доста ми е смешно като навън видя папараци, развълнувани от това, че ходя по тротоар.

Доста ще е смешно и като го излъчите. Но пък няма да се различава много от останалите ви „папарашки“ видеа от типа на – „Човек се качва в кола“, „Човек говори по телефон“, „Човек стои и мисли“.

Мисля, че е време фотографите Ви да се преместят на друг тротоар. В България е пълно със звезди, които работят по тротоарите, подсвиркват и махат палаво на минувачите.

По-добре е в познати води да се плува“, споделя Мика в своя фейсбук профил. Скандалната манекенка Зорница Линдарева, станала известна като „любовницата на Тачо” също се ожали от присъствието на папараци край жилището й.

Секс, наркотици и Rock’n’Roll в Поверително от NL”

Още ексклузивни разкрития от тайния живот на известните ще бъдат показани в Поверително от NL. Във втората част от интервюто си Калина Паскалева ще коментира спекулациите за отношенията й с Гонзо и какво е да си красива жена в света на богатите и влиятелните в България.

В нова светлина ще се покаже една от най-обичаните български звезди – Део. Пред смаяния поглед на гост-водещия Витомир Саръиванов Део сподели, че ще се снима с новата си половинка Мариана само срещу пари. “Може да е брутално и скандално, може да ме обявят за луд, но ако ще се показваме заедно с Мариана, искам да е ексклузивно и да изкарам пари от това” – сподели блондинът пред Витомир Саръиванов. Водещият на дейли епизодите в Музикална Академия разкрива още, че изпитва вина и отговорност към родителите на Лора и споделя за връзката си с нея и новата любов:

“Имахме кризи и в петата, и в седмата година. Знам само, че един ден, като се обърна назад, ще мога да оценя какво точно ми се е случило. Този опит ми помага да се насладя на човека, с когото съм в момента. Когато се запознах с Мариана, все още бях с Елена. Имах чисти подбуди, исках да я снимам в наш клип. Сега е с мен!”

Още в Поверително от NL” тази събота от 22.00 часа по TV7:

Среща с гаджето на най-коментираната Златка. ММА боецът Георги, както и всички бивши любовници на русото изкушение. Кой е мъжът до Кристина Димитрова? Върна ли се Луиза Григорова при Явор Бахаров, или това е поредния епизод от стария рекламен трик? Само Николета Лозанова знае подробности около профила на Благой Георгиев в социалната мрежа и новото семейство на Митко Андонов – бившият съпруг на поп-фолк дивата Мария. Клюкарката ще разкрие пикантни подробности от рождения ден на Мис Силикон, както и детайли около това кой отсвири Силвия Кацарова.

Поверително от NL, събота, 22:00, TV7

Гледай видео запис от предаването онлайн

Частично е използвано инфо на Avtora.com