„Параграф BG“ с нов водещ през август


ЧАРОВНАТА ДИАНА СМЕНЯ ГЕОРГИ ЛЮБЕНОВ

През месец август „Параграф BG” ще бъде с нов водещ. Докато Георги Любенов е в отпуска, Диана Радева ще дискутира най-интересните теми от седмицата в студиото на ТВ2.

Тази събота, 9 август, дискусионното предаване „Параграф BG” се завръща на екран.

Изненада за зрителите ще бъде кой ще седне в стола на водещия Жоро Любенов. Новото лице на ТВ2 се казва Диана Радева. Тя е една от успешно преминалите кастинга за новинари на телевизията.

Преди да дойде в ТВ2, Диана е натрупала опит в радиостанциите „Витоша” и „Атлантик”, както и в телевизиите „Евроком” и „МСАТ”.

А богатия си речник, точна и безупречна фраза дължи на специалността „Българска филология” в Софийския университет „Св. Климент Охридски”, където се дипломирала неотдавна.

„И този път ще изненадаме нашите зрители. Ще им предложим приятната компания на интересни дами в съботния ден. А новите колеги в екипа искам да усетят какво е да правиш предаване, а не само да гледаш отстрани. Освен това стратегията на телевизията е да бъдем с оригинална програма през август ”, споделя Жени Павлова, директор новини и актуални предавания на ТВ2.

„С интерес ще наблюдавам какво ще правят колегите и им пожелавам да усетят тръпката на Параграфа така, както я усещам аз всяка събота”, допълва Георги Любенов.

Сред първите гости на „Параграф BG” след почивката ще бъдат Ваня Николова, главен редактор на списание „Макс” и Поля Александрова, главен редактор на „Грация”.

Темите, които ще се дискутират в студиото ще бъдат: Олимпиадата; Разместванията на медийния пазар; Александър Солженицин, който почина на 3-ти август и отпуските през август.

Диана е родена във Варна на 1-ви януари. „Преди години една астроложка ми каза, че при толкова много единици в личните данни е малко вероятно да се омъжа, тъй като мъжете много ще се плашат от мен”, споделя новата водеща, но допълва: „На 21 май 2006 година се омъжих, така че явно един от мъжете не се е уплашил достатъчно или астроложката е объркала единиците”.

Диана обича шоколад, хубаво вино и пикантни храни. За себе си твърди, че е скромна, мила и добра, и обича сама да постига успехите си.

„Вярвам, че човек може да научи по нещо от всеки и то да му помогне да опознае самия себе си. Обичам да общувам с хората – иначе се депресирам”.

Мечтата на новата водеща е да пътува много и да снима местата и хората, които не е виждала досега.

„Параграф BG” се излъчва всяка събота от 12:00 часа, само по ТВ2.