„Парична клопка“ попада в… обирджийска клопка! (ВИДЕО)

Крадци нападат водещите на „Парична клопка” по PRO.BG по време на снимки

Преди по-малко от месец, след края на снимките на поредния епизод на предаването „Парична клопка”, крадец нападна водещите на предаването Лина Златева и Евгени Будинов и намиращите се в близост до тях куфарчета, в които те носят сумите от по 10 000лв.

Докато Лина и Евгени си отдъхваха след тежкия снимачен ден под погледите на своите охранители, мъж с червен суитчер и качулка на главата профуча край тях, взимайки едното куфарче и продължи да бяга към изхода на сградата. В този момент се намеси един от бодигардовете на водещите, успя да залови крадеца и да му отнеме куфарчето.

Лина и Евгени също се втурнаха да помагат на охранителите, но не се наложи те да разчитат на тяхната помощ. Лина видимо се изплаши от инцидента, а Евгени, който веднага тръгна да звъни на полицията, получи лека порция упреци от своята екранна половинка, че се намесва и може да пострада. И в този момент двамата разбраха истината – това се оказа добре инсцениран номер от екипа на предаването и PRO.BG.  Естествено заплахите на Лина веднага се насочиха от Евгени към целия екип и най-вече към „крадеца”, който бе посипан с думите „Ами, ако бях скочила да те пребия…”.

След този ден Лина и Евгени, както и целият екип, се сещаха за случката с усмивка на уста. Преди броени дни обаче стана ясно, че един от операторите, присъствали на мястото на събитието, не е изключил своята камера. Той запазил в тайна наличието на материала, монтирал го с помощта на колега и вчера изненада екипа, канейки ги на „кино-изненада”. „Парична клопка” реши да сподели този забавен момент с всички зрители и приятели на PRO.BG и предаването и се съгласи материалът да бъде качен в интернет и излъчен в ефира на медиата. Цялата история и реакциите на водещите Лина и Евгени могат да бъдат видени на www.probg.bg.

„ПАРИЧНА КЛОПКА” се излъчва вторник и сряда от 19.45 часа.

ВИДЕО от проклетия пладнешки обир:

 
По темата: ,